Latest post of the previous page:
Jaki temat?ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1427„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1429„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1431Przecież ci podałam. " pfuuu, psi los"
Psy, kundelki.
Do trzech tysięcy słów i idziemy w stronę absurdu i komedii.
Psy, kundelki.
Do trzech tysięcy słów i idziemy w stronę absurdu i komedii.
„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1432ok
zgłoś do Ithi
Added in 3 minutes 50 seconds:
trzy tysięce słów to około 15 000 znaków... z 8 kartek

Added in 3 minutes 50 seconds:
trzy tysięce słów to około 15 000 znaków... z 8 kartek
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1433Niech będzie tysiąc słów.
„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1434Ale się porobiło :clap:
Wizimir, a my co? Czekamy do końca tygodnia na Emmę czy to za długo?
Wizimir, a my co? Czekamy do końca tygodnia na Emmę czy to za długo?
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1435MargotNoir, bodajże w czwartek Emma pisała mi, że wyjeżdża na "kilka dni", nie wiem co to konkretnie oznacza. Jeśli chodzi o mnie to sam mogę być poza zasięgiem na początku sierpnia, a chciałbym mieć z 1,5 tygodnia na napisanie tekstu.
Może poczekajmy do środy-czwartku, a jeśli Mamby nie będzie to ustalmy między sobą temat/gatunek i limit. Gdyby pojawiła się później i zechciała pisać, to najwyżej dołączy na ustalonych już warunkach z ewentualnym przedłużeniem terminu, co Ty na to?
Może poczekajmy do środy-czwartku, a jeśli Mamby nie będzie to ustalmy między sobą temat/gatunek i limit. Gdyby pojawiła się później i zechciała pisać, to najwyżej dołączy na ustalonych już warunkach z ewentualnym przedłużeniem terminu, co Ty na to?
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1437Oto jestem, oto stoję!
Rękawicę podnoszę z wielką chęcią. 1,5 tygodnia na tekst to dobry termin. Macie pomysły na temat i/lub gatunek?
Istnieje cel, ale nie ma drogi: to, co nazywamy drogą, jest wahaniem.
F. K.
Uwaga, ogłaszam wielkie przenosiny!
Można mnie od teraz znaleźć
o tu: https://mastodon.social/invite/48Eo9wjZ
oraz o tutaj: https://ewasalwin.wordpress.com/
F. K.
Uwaga, ogłaszam wielkie przenosiny!
Można mnie od teraz znaleźć
o tu: https://mastodon.social/invite/48Eo9wjZ
oraz o tutaj: https://ewasalwin.wordpress.com/
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1438Yeah!
Ja jako wyzwant chyba nie mogę się wypowiadać w kwestii tematu i gatunku.
ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1439Dziękuję wszystkim za komentarz
Iwonce dzieki za współzawodnictwo i gratuluje Ci dobrego tekstu
Następnym razem rozłożysz mnie na łopatki

Iwonce dzieki za współzawodnictwo i gratuluje Ci dobrego tekstu

Następnym razem rozłożysz mnie na łopatki

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1440Może nie nastepnym, ale będę deptać ci po piętach. A wygrana ci się należała jak, psu buda 

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!
1441Dramatycznie potrzebuję przewietrzyć głowę przed następnym dużym projektem/poprawkami obecnego i wyrwać się z obyczaju do jakiegoś fantasy. Dlatego szukam tutaj chętnego do bitwy na stare, dobre, sztampowe... PRPF w karczmie (czy krasnolud obowiązkowy możemy negocjować)
Zawsze, gdy wraca temat sztampowych pierwszy rozdziałów powieści fantasy, mam ochotę coś takiego skrobnąć, ale wiem, że dalej powieści z tego nie będzie, więc... szukam innej motywacji. Ktoś chętny się pobawić? 

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"