Latest post of the previous page:
Zamek mobilnie Wkrótce zlikwidujemy kłopot z pokrywającymi się guzikami:naprawione
Latest post of the previous page:
Zamek mobilnie Wkrótce zlikwidujemy kłopot z pokrywającymi się guzikami:naprawione
uuuu... zbyt restrykcyjne zabezpieczenie antybotowe. Uwzględnia podejrzane requesty. Dziś będzie naprawione.Faraon pisze: (czw 08 paź 2020, 10:17) PW :arrow: Przekaż wiadomość :arrow: wpisanie loginu :arrow: klikam "dodaj odbiorcę" :arrow: wyskakuje "[403] Forbidden " :(
Kod: Zaznacz cały
[quote="szopen" post_id=719875 time=1602514922 user_id=4543] Ale rewelka arkusz p. Michała Rogalskiego, chociaż minę powinienem mieć ponurą go widząc: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ierEhD6gcq51HAm433knjnVwey4ZE5DCnu1bW7PRG3E/edit#gid=1524595284&range=A46:H47 [/quote]
szopen pisze: (pn 12 paź 2020, 17:02) Ale rewelka arkusz p. Michała Rogalskiego, chociaż minę powinienem mieć ponurą go widząc:
przyjęteRomecki pisze: (pn 12 paź 2020, 17:07) Sugestyję mam.
Bo czytam jakiś nowy temat, dochodzę do końca - i w starej wersji na dole, na tym końcu właśnie, mogłem sobie kliknąć, że temat chcę obserwować. To było wygodne.
A teraz muszę albo podjąć decyzję w ciemno, albo się wracać na sam początek
Może by wcisnąć jakąś belkę na dole?
Lubi wiadomośćuniwers pisze: (pn 12 paź 2020, 17:21) też tak macie, że jak odświeżacie stronę czata, to ów się zawiesza na obrazku w cytacie Adrianny?
tak, potwierdzam usterkę O_o
Wygoda to fajna rzecz, ale system nie zawsze jest w stanie rozpoznać, jaką treść chcemy podlinkować. Jeśli wygląd takowego satysfakcjonującym nie jest, proponuję wtedy świadomie dodać bbcode url
Kod: Zaznacz cały
[url]https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ierEhD6gcq51HAm433knjnVwey4ZE5DCnu1bW7PRG3E/edit#gid=1524595284&range=A46:H47[/url]
jest tam gdzie reszta. A gdzieś jeszcze ma być?Test pisze: (pn 12 paź 2020, 17:39) Faraon wlepił mi warna, a na liczniku mam "zero". Gdzie mój warn? :(
To nadal jest dostepne? Bo nie sądzę.Faraon pisze: (pn 12 paź 2020, 17:56) "OSTRZEŻENIA" stworzył boogi, ale musimy to pole ręcznie ustawiać w profilu, co czasem powodowało bałagan.
tak będzieWystarczy naprawić widoczność pierwszego pola i usunąć to drugie.
No nie wiem, ale warnów na Twoim liczniku czterdzieści i cztery.
:<3<3:
Wróć do „Sprawy organizacyjne”