Witaj,
teraz już wiesz. Na początku chciałbym podziękować, że tu jesteś i się przedstawić. Mam na imię Dominik, tylko dlatego, że urodziłem się w Dominika. Kto wie? Gdybym urodził się dzień później, zapewne miałbym na imię Kasjan. Życie pisze różne scenariusze, a my często zapominamy, że nie tylko każdego dnia odgrywamy rolę, ale także i tworzymy ten scenariusz. Mam nadzieję, że ma to sens.
Często pozostaje nam nadzieja, a także wiara. Zawsze wydawało mi się, że najbardziej ludzką rzeczą jest wierzyć. Każdy z nas wierzy w różne rzeczy, a czasem wierzy, że nie wierzy nic - zapominając, że to już wiara w coś. Na powitanie chciałbym powiedzieć, w co wierzę ja. Wierzę, że uda mi się sprawić, do powiedzenia tego w co wierzysz Ty. Bo jeśli uda mi się z Tobą, zapewne też uda mi się z innymi. Czyż nie o tym marzy pisarz? Aby ludzie uwierzyli w jego kłamstwo, bo tylko wtedy ono stanie się prawdą nie tylko dla niego. A skro już tu jesteś, to co Ci szkodzi wyznać w co wierzysz, choćby było to coś błahego, zwyczajnego czy wstydliwego. Daje słowo, że przeczytam i odpowiem na każde z nich. Myślę, że będzie to obopólna korzyść, bo wtedy oboje zostaniemy wysłuchani.
Naprawdę staram się pisać poprawnie, w każdym tego słowa znaczeniu i z góry przepraszam za jakiekolwiek nieścisłości. Również chętnie przyjmę każdą uwagę czy też krytykę.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za uwagę.
PS. Naprawdę wierzę, że napiszesz mi w co wierzysz.
Jak sprawić, żeby inni użytkownicy zerknęli na Twoje powitanie?
1Serce w mieczu zaklęte,
Wraz z nim dusze przeklęte.
Wraz z nimi dusza moja,
Która jest już tylko twoja.
Wraz z nim dusze przeklęte.
Wraz z nimi dusza moja,
Która jest już tylko twoja.