Tu się chwalimy publikacjami papierowymi (proza i inne)

1179
Czarna Emma pisze: (pn 15 lut 2021, 18:01) I jest już w formie papierowej: https://www.skarpawarszawska.pl/shop/be ... nigdy.html
Gratulacje!!! Ale powiedz - Ty to jesteś kto ma liście autorów? :P
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

1181
P.Yonk pisze:
Czarna Emma pisze: (pn 15 lut 2021, 18:01) I jest już w formie papierowej: https://www.skarpawarszawska.pl/shop/be ... nigdy.html
Gratulacje!!! Ale powiedz - Ty to jesteś kto ma liście autorów? :P
Też chciałabym wiedzieć :)

godai, super sprawa, gratulacje! :)
"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Miłek z Czarnego Lasu /film/

1183
godai pisze: (śr 17 lut 2021, 08:38) To ja tylko powiem, że ukazała się w końcu drukiem antologia z komiksami do moich scenariuszy "Gniazdo Światów" (długa historia z tym tytułem), z której dochód przeznaczony jest na cele charytatywne. Jakby ktoś był zainteresowany, to będzie w eSeFie i można pytać w Comics Factory na FB.
o nieźle! Same sukcesy weryuserów :)

Dodano po 56 sekundach:
Czarna Emma pisze: (śr 17 lut 2021, 09:21) godai, gratulacje!
Aktegev, P.Yonk, roboczy pseudonim, pod którym się na razie chowam, to Girowicz. :)
ojej... no trudno ;) Gratki Emma "Czarna" Girowicz :D
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

1185
godai pisze: (śr 17 lut 2021, 08:38) To ja tylko powiem, że ukazała się w końcu drukiem antologia z komiksami do moich scenariuszy "Gniazdo Światów" (długa historia z tym tytułem), z której dochód przeznaczony jest na cele charytatywne. Jakby ktoś był zainteresowany, to będzie w eSeFie i można pytać w Comics Factory na FB.
Brawo i gratulacje!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”