Pytania do Adama "Navajero" Przechrzty

979
Okładka piękna. Nie licząc przesycenia żółtym - nawet jeśli ma to umocowanie w treści.
Jedna rzecz irytuje: w każdym tomie alchemik na ilustracjach wygląda inaczej.
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

981
Eldil pisze: (pn 01 mar 2021, 23:48) Jedna rzecz irytuje: w każdym tomie alchemik na ilustracjach wygląda inaczej.
Oj tam, oj tam :) Zobaczymy jak to wyjdzie w realu. Jakaś Rosjanka napisała ( a propos "Adepta"), że rozczarowała się mocno stwierdziwszy, że autor wygląda inaczej niż surowyj mużyk na okładce :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

984
Navajero pisze: (wt 02 mar 2021, 07:49) Jakaś Rosjanka napisała ( a propos "Adepta"), że rozczarowała się mocno stwierdziwszy, że autor wygląda inaczej niż surowyj mużyk na okładce
A skąd niby mnenije, że autor musi być na każdej okładce? :P

Okładka Materii Drugiej bardzo mi się podoba - przypomina mi jakieś freski, ikony, zabijanie smoka... Gratulacje! :)
Istnieje cel, ale nie ma drogi: to, co nazywamy drogą, jest wahaniem.
F. K.

Uwaga, ogłaszam wielkie przenosiny!
Można mnie od teraz znaleźć
o tu: https://mastodon.social/invite/48Eo9wjZ
oraz o tutaj: https://ewasalwin.wordpress.com/

985
Czarna Emma pisze: (wt 02 mar 2021, 10:34) A skąd niby mnenije, że autor musi być na każdej okładce?
nie wiem, może się rozmarzyła? ;)

Dodano po 59 sekundach:
Sarah pisze: (wt 02 mar 2021, 08:37) Brodę zapuść i będziesz tłumaczył fankom, że to Ty, tylko ozłocony
z taką to musiałbym chodzić do barbera, a nie lubię :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

986
Takie wrażenie robiła okładka "Otchłani" Schmidta, gdzie grafik ze zdjęcia autora zrobił faktycznie starego zeka ;) Ale na tej zasadzie można z każdego zrobić "sjerioznogo" ;)

Ciekawe - jak wpisałem w googla "Adam Przechrzta", to wyskoczyła reklama "Nocy sztyletników". Przez chwilę faktycznie wierzyłem, że jest jakaś książka Nava o której nie wiem :D
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Wróć do „Strefa Pisarzy”