Bonjour

1
Cześć!

Założyłem tutaj konto, bo chciałbym odkurzyć licealną zajawkę. Pisanie chodzi mi po głowie od dawna, ale dygam trochę, że warsztat mi zardzewiał i chciałbym w przyszłości uzyskać od Was jakiś feedback.

Mam duży sentyment do forów internetowych i to piękna sprawa, że w erze grupek facebookowych wasza społeczność przetrwała. Postaram się komentować rzeczy, które tutaj publikujecie i mam nadzieję, że forum będzie się elegancko rozwijać przez kolejne lata.

Bonjour

2
Hej Ove, witaj i baw się dobrze!

:orcs-cheers:

FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

Bonjour

4
Hej!

Super, że do nas wpadłeś. Czytaj, komentuj, pisz - czyli baw się dobrze. Zanim jednak, na początek zapoznaj się proszę z Listem Powitalnym i innymi naszymi Regulaminami. I ...baw się dobrze :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Bonjour

5
Dzięki za powitanie :)
Jason pisze: (wt 25 maja 2021, 11:52)Jaki typ literatury Cię interesuje? Czytałeś ostatnio coś ciekawego?
Interesują mnie głównie krótkie formy, nie mam ostatnio cierpliwości do powieści. Gatunkami staram się nie ograniczać przy czytaniu, ale napisać najbardziej chciałbym horror. Bardziej taki w stylu "Funny Games" niż Stephena Kinga.
Czytam teraz nowego Żulczyka, ale po pierwszych kilkudziesięciu stronach nie zrobił na mnie jeszcze jakiegoś wielkiego wrażenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”