Pytania do Adama "Navajero" Przechrzty

1053
A nie ma jeszcze jakiejś innej opcji? Bo KPS dobry do bajek. A MD biorą do tandetnych książek, bo tak czaruje głosem, że nie słuchać tandety. Nawet zła książka brzmi dobrze z MD. I tutaj jest kolec wątpliwości, bowiem gdy słyszę MD, odnoszę wrażenie, że znów kiepska książka jakaś. A Przecież MP i MS kiepskimi nie są, więc? :hm:
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

1057
Się pochwalę :)
Właśnie dostałem z Rosji przesyłkę z egzemplarzami autorskimi "Adepta" ( bo był dodruk) i "Namiestnika" ( ros. "Gubernator").
Obrazek
Nakład "Adepta" ( po dodruku) 7 tys. egzemplarzy, "Gubernatora" na razie 5 tys. Nie powala, ale na początek... :) Rosjanie są też zainteresowani trzecią częścią cyklu i czwartą.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

1060
Fantastycznie!! A takie koszulki to gdzie rozdają? :P
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Wróć do „Strefa Pisarzy”