Cześć

3
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

4
kamelmarta pisze: (wt 06 lip 2021, 23:50) Matematyk.
Udowodnij! Podaj jakiś wzór ;)
A poważniej, powiedz coś więcej o sobie: jakie książki lubisz czytać? Jakich autorów? Jaki gatunek pociąga Cię najbardziej? I generalnie: nr telefonu, nr konta, hasło do konta, pin do karty i takie tam... ;)

A tak poza tym. Serdecznie witamy i życzymy miłej zabawy.
Jak każdemu świeżo zarejestrowanemu, dajemy Ci List Powitalny. Jako po moderatora przypominam o Regulaminie, oraz pozostałych zasadach.

Lecz przede wszystkim miłej zabawy. Baw się dobrze :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Cześć

5
Hej Marto. Z góry wybaczamy. Na razie. Nie wiadomo, jakie straszne wydarzenia przyniesie przyszłość ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Cześć

8
P.Yonk pisze: (śr 07 lip 2021, 07:28) I generalnie: nr telefonu, nr konta, hasło do konta, pin do karty i takie tam... ;)
Ponad pół roku nie zaglądałem do powitalni. Pozmieniało się. Kiedyś, na początku prosiliśmy o fotę w bikini.

Mocno się pozmieniało:)

Cześć

9
brat_ruina, jest szansa, że wyjdziemy na ludzi? :shock:
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”

R. Arnold

Cześć

11
Zawsze i w każdą pogodę ;)
Obrazek

R. Arnold

Cześć

12
Przepłoszyliście :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”