Cześć

1
Hejka, Mimik z tej strony.
Lubię fantastykę i kiedyś samemu coś tam skrobałam do szufladki, ale lata temu przestałam.
Jednak ostatnio napadła mnie ochota wrócić do tej zabawy, a niedawno ktoś na kanale RPGowym polecał was, więc oto jestem.
Podobno wiele można się tu wiele dowiedzieć i nauczyć! Grzech nie skorzystać z takiej okazji!
Od siebie niewiele mogę dać, ale obiecuje dużo czytać. :)

Cześć

2
Witaj :) Czytaczy nam tu potrzeba, bo wszyscy chcą tylko pisać :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

5
Hej, zapraszamy, oprócz ze skromnymi dziełami forumowiczów, do zapoznania się z regulaminem ;) I baw się dobrze — w sumie, z nami inaczej się nie da :P :D ;)
Z wyrazami szacunku,
Fallen

Cześć

6
Czerwony dywan dla mnie? Ale ja niegodna, lepiej stanę grzecznie gdzieś z boku, pod ścianą.
Do regulaminu zajrzałam przed rejestracją, bez obaw. Choć ja ich teraz trochę nabrałam, czy już jakiś zapis złamałam.
Dziękuje za miłe powitanie.

Cześć

8
Mimik pisze: (sob 04 gru 2021, 00:32) Do regulaminu zajrzałam przed rejestracją, bez obaw. Choć ja ich teraz trochę nabrałam, czy już jakiś zapis złamałam.
Skoro nie słyszysz bluźnierczego wycia połączonego z chrzęstem łamanych kości i świstem bata, czyli wszystkich oznak nadchodzącego w chwale admina, to znaczy, że ( na razie) wszystko w porządku :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

10
Mimik, czyli naśladowca? :)
Koniecznie się zrewanżuj za polecenie Ci Wery na kanale RPG i poleć ich, tutaj :D Nazwa, link?
Witam ciepło :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Cześć

11
Mimik naśladowca, oszust, pułapka.
Będę udawać, że wiem co robię, a gdy ktoś postanowi sprawdzić, zostaną tylko krew i łzy :mrgreen:

Nie chciałam pisać, bo to by wyglądało jakbym przyszła reklamować.
Jest to kanał discordowy Śnienie Przestrachem
Jak kogoś interesują RPG papierowe, to oczywiście zapraszam. Co wtorek jest pogadanka o rzeczach ciekawych,
no i sporo sesji tam rozgrywanych też, więc można posłuchać, albo samemu się na coś załapać. :)

Cześć

12
Mimik pisze: (ndz 05 gru 2021, 10:48) Będę udawać, że wiem co robię, a gdy ktoś postanowi sprawdzić, zostaną tylko krew i łzy :mrgreen:
Jesteś wśród swoich ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Cześć

13
witaj
... Była to jedna z tych jasnych nocy, w których firmament gwiezdny jest tak rozległy i rozgałęziony, jakby rozpadł się, rozłamał i podzielił na labirynt odrębnych niebios, wystarczających do obdzielenia całego miesiąca nocy zimowych i do nakrycia swymi srebrnymi i malowanymi kloszami wszystkich ich nocnych zjawisk, przygód, awantur i karnawałów.

Bruno Schulz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”