Błędy w działaniu forum

17
Chciałem zgłosić:
- Przy zmianie niektórych ustawień w profilu ['Wyślij'] przełącza się obecna skórka strony.

Chciałem prosić na przyszłość:
- Wprowadzenie kilku opcji ściśnięcia wyświetlanych postów. Kompaktowy / Normalny. Coś w myśl ustawień wyświetlania wiadomości poczty Gmail.
- Jakaś redukcja tych interlinii przed i po cytacie. Zauważyłem, że bardzo nieczytelne są dla mnie posty, w których uczynny krytyk cytuje wzmianki do poprawki. Oddalam sobie wtedy przybliżenie w przeglądarce, ale czcionka też maleje więc poniżej 90% nie schodzę.
- Możliwość sortowania tematów po dacie utworzenia wątku, nie tylko ostatniego komentarza.
Przecinki. A niech was diabli.

Błędy w działaniu forum

18
Na inne techniczne rzeczy odpowie Ci pewnie P.Yonk, ale:
Kyre pisze: (pt 21 sty 2022, 19:11) - Możliwość sortowania tematów po dacie utworzenia wątku, nie tylko ostatniego komentarza.
jak wejdziesz w swój profil, potem w ustawienia witryny - > ustawinie wyświetlania to możesz sobie wybrać kolejność sortowania
(https://weryfikatorium.pl/forum/ucp.php ... &mode=view)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Błędy w działaniu forum

19
ithi pisze: (pt 21 sty 2022, 20:08) jak wejdziesz w swój profil, potem w ustawienia witryny - > ustawinie wyświetlania to możesz sobie wybrać kolejność sortowania
(https://weryfikatorium.pl/forum/ucp.php ... &mode=view)
Zgadza się, tak samo można ustawić to lokalnie w dziale, u góry obok numerowanej nawigacji stron. Natomiast żadna z dostępnych opcji sortowania nie uwzględnia sortowania względem daty założenia tychże tematów. Jedynie względem daty ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Upewniłem się dwa razy.

Dostępne opcje sortowania:
– data – sortowanie wg daty ostatniej odpowiedzi;
– odpowiedzi – sortowanie wg ilości odpowiedzi;
– tytuł – sortowanie wg porządku alfabetycznego w oparciu o tytuły wątków;
– odsłony – sortowanie wg liczby odsłon wątku.
Przecinki. A niech was diabli.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”