Witam. Tak po prostu. No bo w sumie czemu nie?

1
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Grzegorz, i jestem tu, bo próbuję pisać. Czy raczej piszę, jakkolwiek to brzmi, bo faktycznie piszę. Post powitalny :mrgreen: No ale nie o tym pisaniu wspomniałem. To, czy będzie się to nadawać do czytania, ocenicie sami. Co będę krył, jestem zwykłym robolem. Ale stało się u mnie w głowie jak w czasie sztormu na oceanie. Woda znalazła ujście. Nawet dwa, bo zajmuję się również fotografią. Z tym nie mam jednak problemów, robię to od dwudziestu lat. A pisanie? Nawet nie wiem, co piszę. Jakieś wierszydła, ale nie wiem, jakie. Jakąś prozę. Podobno ten, co nie robi krzywdy innym, nie robi nic złego. Tak myślę. Wrzucę swoje twory do - jak mi się wydaje - odpowiednich zakładek. I zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam :)

4
ela, czytam to, z czego mogę się czegoś nauczyć, coś zrozumieć. Rzecz jasna, nie same poradniki, czy podobne. Uczyć może wszystko. Przeczytałem kiedyś, że słowo rzucone przez głupca może stać się kamieniem filozoficznym mędrca. A tak do brzegu, s/f, fantasy, przygodę. Kiedyś dużo historii. Najmniej poezji :)

6
Witaj Thyone,

Zapoznaj się z naszym Regulaminem, a najlepiej zacznij od Listu Powitalnego. Potem, no cóż, baw się dobrze. A przez zabawę ucz :)

Miłego
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”