Dzień dobry.

1
Dzień dobry, jestem Łukasz, mam 27 lat i pochodzę z Bydgoszczy. Przyszedłem tutaj na forum gdyż chciałbym poznać opinię innych osób na temat tego jak pisżę. Pisałem dużo opowiadać w szkole. Napisałem też scenariusz przedstawienia szkolnego. Kiedyś moja nauczycielka od polskiego powiedziała mi, ze gdyby mogła oceniać tylko moje opowiadania to bez problemu miałbym 5. Także chcę zobaczyć czy miała rację.

Pozdrawiam

Dzień dobry.

3
Cześć! Rozgość się, przeczytaj regulamin i baw się dobrze :)
Uwaga! Spoiler!I powiedz, że lubisz elfy ;)
Rem tene, verba sequentur (Trzymaj się tematu, a słowa przyjdą same)
Katon Starszy, zwany Cenzorem

Dzień dobry.

9
silva.silvera pisze: (ndz 22 maja 2022, 17:52) Ale wiesz, że to się nie ogranicza tylko do LOTR?
Ale to nie gdzie indziej, jak we Władcy Pierścieni wejście do pewnej kopalni wymagało podania hasła "Powiedz lubię elfy i wejdź" :P

Dzień dobry.

10
Miło mi, że jest jakieś zainteresowanie moją osobą. Pierwszy raz jestem na takim forum także muszę się oswoić. Jeśli chodzi o grubą skórę, to spokojnie, nie chowam urazy. Zacząłem pisać krótkie opowiadanie i chciałbym je pokazać. Na razie jeden rozdział króciutki. Rozumiem, że najpierw muszę napisać trzy komentarze do innych opowiadań i wtedy mogę wrzucić swoje w dziale Proza do weryfikacji, tak?

Dzień dobry.

11
Lukasz112 pisze: (ndz 22 maja 2022, 18:01) Rozumiem, że najpierw muszę napisać trzy komentarze do innych opowiadań i wtedy mogę wrzucić swoje w dziale Proza do weryfikacji, tak?
Tak, dokładnie tak to działa :)

Dzień dobry.

12
silva.silvera pisze: (ndz 22 maja 2022, 17:52) Ale wiesz, że to się nie ogranicza tylko do LOTR?
Ale to nie gdzie indziej, jak we Władcy Pierścieni wejście do pewnej kopalni wymagało podania hasła "Powiedz lubię elfy i wejdź" :P
[/quote]
Tak Mellon, dokładnie się tak tłumaczy...
Alicja dogoniła Białego Królika... I ukradła mu zegarek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”