Pytania do Eweliny Stefańskiej (Aktegev)
1Oto temat, w którym można zadawać wszelkie pytania dotyczące twórczości Eweliny. Chodzi tu nie o bardziej ogólne porady, bo tych jest pełno w różnych działach, ale właśnie o pytania do naszej Autorki.

Taki naprawdę dobrze pomyślany świat, plastyczny, sugestywny, zróznicowany, pełen detali przywoływanych jakby od niechcenia, w miarę potrzeby, doskonale charakteryzujących prezentowaną rzeczywistość. I magia, jaką lubię
 Taki naprawdę dobrze pomyślany świat, plastyczny, sugestywny, zróznicowany, pełen detali przywoływanych jakby od niechcenia, w miarę potrzeby, doskonale charakteryzujących prezentowaną rzeczywistość. I magia, jaką lubię  Bo to przecież jest właśnie istota magii, ta moc zmian i przekształcania, podporządkowywania sobie, moc, którą trzeba pozyskiwać ze wszystkich możliwych źródeł. Moc, którą można wyczuć nawet w powietrzu, a nie jest to przyjemny zapach
 Bo to przecież jest właśnie istota magii, ta moc zmian i przekształcania, podporządkowywania sobie, moc, którą trzeba pozyskiwać ze wszystkich możliwych źródeł. Moc, którą można wyczuć nawet w powietrzu, a nie jest to przyjemny zapach  Podoba mi się ten rodzaj realizmu. Gratulacje!
 Podoba mi się ten rodzaj realizmu. Gratulacje! Dziękuję też za wszystkie rady i nasze dyskusje na PW - ja wciąż do nich wracam, bo otwierają mi głowę na różne rzeczy
 Dziękuję też za wszystkie rady i nasze dyskusje na PW - ja wciąż do nich wracam, bo otwierają mi głowę na różne rzeczy 
 A nieoficjalnie można mnie łapać już w piątek po południu, a w sobotę planuję być przez większość dnia
 A nieoficjalnie można mnie łapać już w piątek po południu, a w sobotę planuję być przez większość dnia 

Fabryka mnie zaskoczyła, po pierwsze roll-upem, po drugie tym, że dali również moją książkę do wyboru na akcji Krewni Pyrkonu
 Fabryka mnie zaskoczyła, po pierwsze roll-upem, po drugie tym, że dali również moją książkę do wyboru na akcji Krewni Pyrkonu  Przede wszystkim jednak zaskoczyli czytelnicy (lub potencjalni czytelnicy w kilku przypadkach
 Przede wszystkim jednak zaskoczyli czytelnicy (lub potencjalni czytelnicy w kilku przypadkach  ), bo przyszli, mimo że to debiut a premiera była ledwie chwilę temu. Fotki można zobaczyć na moim autorskim FB: https://www.facebook.com/ewelina.stefanska.official
), bo przyszli, mimo że to debiut a premiera była ledwie chwilę temu. Fotki można zobaczyć na moim autorskim FB: https://www.facebook.com/ewelina.stefanska.official Na ostatnim, jak widać, sama udałam się po autograf - Andrzej, dziękuję
 Na ostatnim, jak widać, sama udałam się po autograf - Andrzej, dziękuję 

Dzięki za spotkanie
 Dzięki za spotkanie 

), zapraszam do głosowania. Czas do 7 lipca. Nie trzeba się logować, ale potrzebny jest numer telefonu, na który przyjdzie kod do potwierdzenia głosu.
), zapraszam do głosowania. Czas do 7 lipca. Nie trzeba się logować, ale potrzebny jest numer telefonu, na który przyjdzie kod do potwierdzenia głosu.