Cześć

1
Nazywam się Gabrysia, mam 13 lat. Piszę wiersze i prozę, ale za czytaniem wierszy nie przepadam. Lubię od czasu do czasu jakiś dobry przeczytać, ale bez przesady. Poza tym nie ma jakiegoś gatunku, którego nie lubię. Pojawiłam się na tym forum z uwagi na moje wiersze. Mają specyficzny styl, który nie każdemu się podoba i liczę na rady.

Cześć

2
Witaj Gabrysiu :) Gabitiger.
Zapoznaj się proszę z naszymi Zasadami panującymi tu na forum, a w Twoim przypadku, szczególnie polecam Ci lekturę Listu Powitalnego i Regulaminu działu Poezja i baw się i ucz dobrze, ale pamiętaj - chcąc się uczyć, przyjmując rady, przygotuj się na nie zawsze miłe oceny, krytykę nawet - lecz nie bierz jej do serca, tylko wyciągaj wnioski. Zazwyczaj lubimy nowych ;)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Cześć

3
Gabitiger, Witaj, rozgość się :)
I tak, jak powiedział mój przedmówca - jeśli spotkasz się z krytyką, nie przejmuj się nią. Czasem takie krytyczne uwagi mogą okazać się cenną lekcją ;)
Rem tene, verba sequentur (Trzymaj się tematu, a słowa przyjdą same)
Katon Starszy, zwany Cenzorem

Cześć

5
Gabitiger pisze: (ndz 03 lip 2022, 09:28) mam 13 lat. Piszę wiersze i prozę, ale za czytaniem wierszy nie przepadam

Jeśli za czytaniem nie przepadasz, to może ich słuchaj? A jeśli lubisz muzykę, może skusi Cię poezja śpiewana?
Mieliśmy szczęście do naprawdę wielkich mistrzów słowa. Przybora. Kofta. Młynarski. Osiecka. Zabłocki.
Zawsze warto czytać. Zawsze.
Witaj na forum i czytaj czytaj :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Cześć

6
Zapraszamy, baw się dobrze i podpisuję się pod komentarzem Sarah - czytaj, interesuj się, szukaj, z czasem zauważysz, że ci się to przyda ;)
Z wyrazami szacunku,
Fallen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”