211

Latest post of the previous page:

Coś, z czym nie miałbyś od razu skojarzeń 26 książek. Coś żeby nie drżeć ze strachu o posądzenie o plagiat jakiegoś "bardzo znanego" opowiadania, które przecież wszyscy znają, a Ty z niego na 100% zrzynałeś, bo jak nie jak tak.

Ja wnoszę żeby temat wymyśliło dla nas szanowne żiri, czyli Ci, którzy najwięcej opowiadań już zweryfikowali. U mnie jakoś słabo ostatnio z pokładami absurdu :roll:

212
MarsnTwix, a może ktoś spoza jury? Np. taki ja? :devil:

Co powiecie na:

Czarne chmury nad łomżą

Głębia strachu

Pączki nadziewane zemstą

świat na główce szpilki

Korytarze Miasta Pajęczyn

Ania z Zielonej Kompanii

O takich dwóch, co zjarali Pierścień

Przemyślenia egzystencjalne stułbi

Dzień, w którym stałem się Nomadem

Smażony na głębokim tłuszczu - On od kuchni
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

213
E, żury mają ciekawsze sprawy na głowie ;p

Ale absurd kompletny, w stylu "Siła odciągania sproszkowanych gumofilców w dresowe paski", czy taki delikatny ("mhrok, zuo & pożżżeczky!")? Albo po prostu jakiś śmieszny temat?

O, jak niżej ;p
O takich dwóch, co zjarali Pierścień

Przemyślenia egzystencjalne stułbi

Pączki nadziewane zemstą

- GreyMoon
świetne tematy na humoreskę ;p

214
Folvor, może Twój avatar dostarczy im natchnienia? Boski jest :devil:

mhrok, zuo i pożżeczky - mocne. śmiechowzbudzające.

Może w tej konwencji...

"Jedi outcast - rycerze z Agrestowej Woli"

"For whom the bell yells / komu kipi mleko"

"Budyń czy kisiel - dylemat młodzieży XXI wieku"
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

215
Boże, SzaryKsiężycu, wymiatasz xD
Obrazek

Cause I am my enemy

The water's up to the knee

I never wanted nothin' from you

Yes, I do; Yes, I do

My engine's runnin' on dry

My head's so fucked up inside

Shut up

I know

I said so...

216
Dzięki, Adamie :) Ale następnym razem nie wyzywaj mnie od bogów, bo się skończy sprawa w sądzie :devil: To bierzecie któryś temat, czy rezygnujecie z bitwy? Bo widzę jakoś tak niemrawo do niej podchodzicie.
(\__/)
(O.o )

217
Test, nie wiem, czy wyrobię się na 15-go. Czy w razie czego moglibyśmy przesunąć termin na 18. lub 19.? To tylko prewencyjnie, ale mimo wszystko - pasuje Ci przedłużenie bitwy?

Taką samą sytuację miałem przed bitwą z Wakaru, ale wtedy dałem radę, więc bez obawy - może teraz też mi się uda.
(\__/)
(O.o )

219
Ho-ho, tekst poszedł. Co prawda z poślizgiem, za który wszystkich przepraszam. No, Test - czas na czytelników.

SIEG HEIL :!:

I jeszcze jedno - AM, powodzenia na oralu ;)

Dzięki ;)
(\__/)
(O.o )

221
Hej, Folvor jak tam twój tekst? Mój skończony prawie, tylko poprawić trzeba... Więc jak twój też jest już gotowy, to zaraz wysyłam, jak nie, to jeszcze pomyślę nad nim troszkę... :)
I've got the lot to burn...

222
Więc jak twój też jest już gotowy, to zaraz wysyłam, jak nie, to jeszcze pomyślę nad nim troszkę...
śmiało możesz zacząć pucować tekst ;). Ja miałem zamiar napisać drugą połowę mojego podczas długiego weekendu, ale jakoś tak nie wyszło z powodu czynnika losowego ;p

śmiałbym prosić nawet o jeszcze kilka dni.

223
Test, a jak tam TWóJ tekst :twisted: ? Nie mogę się go doczekać... :devil:
(\__/)
(O.o )

224
Dzisiaj go ukończę. I napiszę jeszcze wypracowanie z matematyki... O.o

Tak, kocham, jak rodzice psują mi plany na weekend jakimiś piekielnymi wyjazdami. Jutro zezłomuję im samochody i, ha, skończy się to...

Dodane po 7 godzinach 18 minutach:

Nie wyrobiłem się. Oficjalnie wklejam sobie ostrzeżenie(nie ruszać mi go, moje!) , ale tekst ukończę. Obiecuję.
Are you man enough to hold the gun?

225
No to powiedzmy TERMIN OSTATECZNY (jak to strrrasznie brzmi) niedziela 1.06 dzień dziecka, imieniny kogośtam, kac po imprezie, nadzieja na lepsze jutro, uśmiech na twarzy, wizyta w zoo tudzież w kinie na indiana jones (prawie to samo) i tak... :P
I've got the lot to burn...

226
W zasadzie ja już wyrobiłem i wysłałem, ale ponieważ sam poprosiłem o kilka nxt dni, bardzo proszę ;)

Niedziela, dzień dziecka.

Wróć do „Bitwy literackie”