Heeej, z tej strony przyszła samozwańcza królowa kryminałów :D

1
Cześć, z tej strony Polette!
Zaczynam przygodę z kryminałami, a z tą królową to był żart, żeby tylko przyciągnąć Waszą uwagę, mam nadzieję, że wybaczycie ;).
Dopiero poznaję ten serwis i zastanawiam się, czy ktoś z Was poświęciłby mi 5 minut swojego czasu i zechciał merytorycznie ocenić/skrytykować pierwszą stronę mojej książki? Jestem totalnym laikiem w pisaniu powieści, stawiam dopiero swoje pierwsze kroki w tym temacie, dlatego zależałoby mi na konstruktywnej krytyce z Waszej strony.
Czy mogę na Was liczyć?

Dziękuję z góry i życzę wspaniałego piątku i całego weekendu!

2
Konstruktywna krytyka to to, co Wery kocha najbardziej. Ale też żyje dzięki pewnej wzajemności. Skomentuj kilka tekstów, potem wrzuć fragment swojego do oceny, a na pewno znajdą się chętni do podzielenia się wrażeniami :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

8
Max pisze: (sob 24 wrz 2022, 00:23) Da się zrobić, ale przygotuj się psychicznie na potencjalne wstrząsy.
Poza tym, wolałbym z pięć stron co najmniej, ponieważ w skali mikro trudno ocenić coś więcej niż styl.

Powodzenia.
Hej Max, dziękuję za przywitanie! Nie jestem przygotowana na te zbliżające się ciosy, ale w końcu do odważnych świat należy! ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”