Hej, jestem Lilianne

1
Cześć, jestem Adrianna, chociaż w świecie mediów częściej posługuje się moim drugim imieniem - Lilianna. Mam 18 lat, jestem w klasie maturalnej i pisze już.. 3/4 lat. Moje prace na tej przestrzeni przechodziły niezliczoną ilość ewolucji. Za namową i poleceniem przyjaciela będę chciała podzielić się z Wami, którąś z moich prac aby wiedzieć co w nich poprawić. Nie liczę na aprobatę czy "sukces" jednak od tych kilku lat pisania zawsze sprawiało mi to przyjemność i chciałabym coś z tym zrobić. Po maturze chciałabym zacząć swój pierwszy większy projekt
Prócz pisania uwielbiam też podróże, które są moją pasją. Kocham też muzykę (szczególnie utwory w których użyte są prawdziwe instrumenty) oraz teatr

Hej, jestem Lilianne

6
Cześć :D Super, że tu zajrzałaś. Rozgość się, komentuj teksty innych i dziel się swoimi. Na pewno parę przydatnych rad tu znajdziesz :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”