408
W chwili pisania posta pojedynek z Testudosem trwa (jakoś sie dziwnie przeciąga), ale chcę już teraz wyzwać przeciwnika do następnego skrzyżowania piór.

ARRIANNO :!:

Wampirze nasz kochany, niedługo wypada Ci forumowa "osiemnastka". Czy podejmujesz się ostrza? Moglibyśmy już teraz ustalić temat, żeby zacząć odliczanie drugiego czerwca. Szczerze mówiąc, nie chce mi się czekać :twisted: To jak? Stajesz?

Cicho tam, kocham pojedynki. Gdyby w okolicy pałętał się Richelieu, to pewnie nasłałby na mnie tuzin zbirów. :devil:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

409
hmmm a można ustalić ile czasu mamy na napisanie owego dzieła czy odgórnym wymogiem są 2 tygodnie? mi się od 6 czerwca zaczynają egzaminy :P Ale jeżeli można termin jakoś omówić - to czemu nie? :)

Dodane po 14 minutach:

Dosprawdziłam to :P Dasz mi czas od 2 czerwca do 30 czerwca - i jestem za! :) w sensie "tak"<kiwa głową, bo trzeba się zdeklarować>. Dlaczego tak - wspomniana sesja a 1 lipca wyjeżdżam(ale wrócę) :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

410
Nie mam nic przeciwko takiemu obrotowi sprawy, ale żeby regulaminowi stało się zadość - tym razem bitwa bez przedłużania terminu. 30 czerwiec i ani minuty dłużej, a dla ewentualnego spóźnialskiego proponuję ostrzeżenie bez czekania tego regulaminowego tygodnia. Miesiąc wydaje mi się wystarczająco długim czasem na napisanie czegoś.

Dobrze, teraz temat. Jako wyzwana, możesz zadecydować o sposobie jego wyboru - albo prosimy kogoś o pomysł, albo składamy go we dwójkę. To jak?
(\__/)
(O.o )

411
Spoko - pierwszego już mnie w kraju nie będzie, wiec wszelkich starań, żeby pracę oddać. Co do tematu, to ty wybierz czy wymyślamy temat czy chcemy, żeby ktoś nam wymyślił ;) podejmij męską decyzję!
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )

412
Niech ktoś wysunie swoją propozycję, bo składane tematy niekoniecznie mogą usatysfakcjonować piszących. Różnica kontekstów, i później nikt nie chce Ci dać punktów za rozwinięcie tematu...

Jeżeli ktokolwiek ma propozycję, niech nie kryje swoich myśli!
(\__/)
(O.o )

413
Pozwolicie, że zaproponuje?

1. żywokrystaliczna sieć stratopunktów monosfery.

2. Zielony zawsze wie lepiej.

3. ślizgając się na progach.

4. Ojciec, matka czy prababka?

5. Wrzeciono ze snów hipochondryka.

Mam nadzieję, że mieszczą się w normie? :wink:
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." - Stanisław Jerzy Lec

414
może...

"świt zachodzącego słońca"

"Nie wiesz co się stało jutro"

"Kosmopolita vs kosmaty"

"Najlepsze popełnione błędy"

"Czołgając się po twoim suficie..."

"Wstrzymując oddech... Roztrzaskał się"

A tak poza tym to ja również chciałabym wyzwać kogoś na pojedynek. Jakoś... większa motywacja...?

Więc KTO?!

:twisted:
I've got the lot to burn...

415
Spodobały mi się tematy Sonicexx, zwłaszcza "świt zachodzącego słońca" i "nie wiesz, co się stało jutro". Może jeszcze ktoś ma propozycje?

Sonicexx, możesz wyzwać Testudosa, ale będziesz się musiała uzbroić w cierpliwość.

Test, spiesz się, bo ban Cię czeka!

Lepiej ban niż niezdanie z klasy do klasy, co? Wkróce skończę. Wystawić sobie drugie ostrzeżenie? - Testudos
(\__/)
(O.o )

416
sonicexx pisze:
A tak poza tym to ja również chciałabym wyzwać kogoś na pojedynek. Jakoś... większa motywacja...?

Więc KTO?!

:twisted:

<nieśmiało wychodzi przed szereg>

Może ja?

<rozgląda się niepewnie na boki>

Chyba, że ktoś inny się zgłasza.

<wyciąga kosę zza pleców>

To go skoszę i po krzyku.

<uśmiecha się i odchodzi>
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

417
Test, nie musisz, o ile:

a) oddasz tekst do poniedziałku

b) stoisz ponad Regulaminem

Ale masz rację, szkoła ważna jest. O ile można spytać, z czego masz zagrożenie? Z polskiego? :devil:
(\__/)
(O.o )

418
Ban nie wchodzi w grę, raczej ranga "dezerter" jak dobrze pamiętam.

Będzie miło wyglądało, dawno jej już nie widziałem :P

419
Nie no, Weber, zapowiada się bardzo... uczciwy pojedynek - kosa vs gołe słowa :twisted: Ale może jakiś kamień się znajdzie :wink:

To teraz wymiana, greymoon zaproponuj jakieś temaciki proszę...
I've got the lot to burn...

420
Nie ma sprawy, sonicexx. Co powiecie na:

Czarna mgła

Skrwawione wspomnienia

Chmury nad Twierdzą Szerszeni

Moje małe zło

Tropy Baldhiru

Jak zrujnowałem(am) życie Sabriny

Zgliszcza

Słońce Umarłych

Koronczarka Jej Królewskiej Mości

Siewca Gwiazd
(\__/)
(O.o )

421
GreyMoon pisze:
Czarna mgła

Skrwawione wspomnienia

Chmury nad Twierdzą Szerszeni

Moje małe zło

Słońce Umarłych

Siewca Gwiazd
Te mi w miarę pasują, ale ostatni temat najbardziej. Taki mój czarny koń tych zawodów.

Zapomniałem dodać, że potrzebowałbym odrobinę więcej czasu niż regulamin przewiduje, gdyż pracuję właśnie nad innym projektem i mój czas na pisanie innych rzeczy się nieco skurczył. Postaram się jednak zmieścić w dwóch tygodniach.

Wróć do „Bitwy literackie”