Jak [color=#FF0000][b]pogrubić i zaznaczyć na czerwono[/b][/color] wzmiankę w temacie

1
Regulamin działu „Proza do weryfikacji” głosi, co następuje:
Jeżeli tekst zawiera wulgaryzmy lub treści nieodpowiednie dla niepełnoletnich, należy koniecznie napisać to tuż nad samym tekstem, podczas umieszczania go na forum. Wzmiankę o tym (w samym temacie) należy pogrubić i zaznaczyć na CZERWONO (przed wysłaniem postu).
Nie jestem w stanie spełnić tego wymogu. Nie umiem w temacie niczego pogrubić ani zaznaczyć na czerwono. Skutek próby jest taki, jak widać w tym poście.

Jak mam postąpić w tej sytuacji?
Awatar: Mirounga leonina.jpg (wykadrowany i ze zmniejszoną rozdzielczością przeze mnie) Autor oryginalnego zdjęcia Serge Ouachée, (CC BY-SA 3.0)

Jak [color=#FF0000][b]pogrubić i zaznaczyć na czerwono[/b][/color] wzmiankę w temacie

2
gaazkam pisze: (wt 08 lis 2022, 20:25) tuż nad samym tekstem
czyli w treści posta, przez tekstem właściwym
gaazkam pisze: (wt 08 lis 2022, 20:25) Wzmiankę o tym (w samym temacie)
to rzeczywiście jest zwodnicze, dzięki za zwrócenie uwagi.

Przeredagowałam

§ 3. Jeżeli tekst zawiera wulgaryzmy lub treści nieodpowiednie dla niepełnoletnich, należy koniecznie zwrzeć o tym informację w temacie postu (np. dodając 18+) oraz dodatkowo w treści postu, przed właściwym tekstem, umieścić zaznaczoną na czerwono wzmiankę.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”