Kłaniam się nisko

1
Cześć!
Wpadłam tutaj pod wypływem potężnego spontanu i mam nadzieję, że zabawię w tym miejscu dłużej niż krócej.
Możliwe, że ktoś z Użytkowników pomyślał właśnie, że gdzieś już mój nick w forumowym świecie widział. Wytłumaczenie jest proste - x lat tamu byłam modem (i chyba przez jakiś czas adminem?) forum literackiego Artefakty i wracam w obieg po bardzo długiej przerwie. I mam tu na myśli lata, nie miesiące. :) Bądźcie więc mili i łaskawi dla babci, która w ostatnim czasie dostała okrutnej awersji do pisania, wena ją opuściła (czy na dobre, to się okaże - póki co jedyne, czym może się poszczycić, to koszmarki sprzed minimum 5 lat), ale na szczęście dalej czasem coś przeczyta.
Pozdrawiam. :)

Kłaniam się nisko

2
Cześć! Zapraszamy do czytania i komentowania w takim razie. A kto wie, może i wena się odnajdzie gdzieś w naszych progach :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Kłaniam się nisko

4
Witamy na Wery :D
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”