Cześć :)

1
Nazywam się Domi i piszę od zawsze, od najmłodszych lat :)

To duża część mojego życia i, szczerze mówiąc, od początku piszę z myślą, że przygotowuję się do wydania czegoś.

Niestety, talentu zbyt dużego nie posiadam, do tego nie potrafię poprawiać już napisanego, bo wiedzę w tym temacie mam zerową - nigdy nie studiowałam kierunków polonistycznych. Za to mam wiele pomysłów i tutaj, chciałabym sprawdzić, czy cokolwiek z tego, co napisałam nadaje się do czegokolwiek.

Jestem osobą bardzo wrażliwą, więc proszę, masakrujcie moją pisaninę delikatnie, bo będę to przeżywała latami :)

Miło mi was poznać!

2
Witaj, < chowa za plecami piłę łańcuchową > :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

6
Cześć, fajnie, że tu zawitałaś. Czytaj, komentuj, zobacz jaki tu mamy styl krytyki i oceń, czy chcesz się z nim zmierzyć. Ja zachęcam, trochę się można tu nauczyć :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

12
Oj, kiedy czytam jaki tu jest poziom tych opowiadań i jeszcze okazują się złe, to wstyd mi pokazać moje🙈W porównaniu z tymi najgorzej ocenianymi, piszę na poziomie podstawówki😅

13
Hej. Też jestem tu od niedawna i trochę już przeczytałem ciekawych i mniej ciekawych tekstów oraz komentarze i recenzje. Wszystko zależy na jakiego odbiorcę trafisz. Niektórym mogą się nie podobać twoje prace inni mogą być zachwyceni, ale najważniejsze, że każdy podpowie gdzie są błędy lub co trzeba zmienić, aby tekst był lepszy, a twórczość dawała satysfakcję tworzenia czegoś wyjątkowego.Powodzenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”