Świeża krew

1
Cześć,
nazywam się Patrycja i usilnie próbuję rozwijać swe siły twórcze od czasów szkoły średniej. Daje to pokaźną sumę w latach i równocześnie całkowite przeciwieństwo w ilości publikacji, czy ocen. Postanowiłam to zmienić i niezrażona Waszymi ostrzeżeniami zamierzam rzucić się na pożarcie. Mam ogromne nadzieje na konstruktywną krytykę i rady od Was, które być może pozwolą mi w końcu ruszyć z miejsca.
Prywatnie jestem „panią od psów” oraz „panią od pracy”, choć zdarzy mi się być również „kierowniczką od złotówki”. Na forum mam nadzieję na możliwość bycia w pełni sobą, bez konwenansów czy wymuszonych pozytywów.

Świeża krew

2
Witaj bezkonwenansowo :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Świeża krew

3
U nas mało pozytywów, a tych wymuszonych, to już w ogóle nie uświadczysz ;) Witaj!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Świeża krew

9
Romecki pisze: (pn 23 sty 2023, 20:35) Aaaaa, takie buty. No to współczuję/gratuluję (niepotrzebne skreślić :D). Ale z moim to byś łatwo nie miała, on behawiorystyki to na śniadanie zjada - on jest w typie Marley'a :) (jeśli pamiętasz scenę szkolenia :D)
Z psami jak z miłością- może nie trafił na tą jedyną :P

Świeża krew

10
Beatatsea, no i teraz będziemy Co opowiadać o naszych psach :lol: (mój zeżarł 7 kur... :shhh: )
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Świeża krew

12
Beatatsea pisze: (pn 23 sty 2023, 20:46)
iris pisze: (pn 23 sty 2023, 20:41) Beatatsea, no i teraz będziemy Co opowiadać o naszych psach :lol: (mój zeżarł 7 kur... :shhh: )
Mam nadzieję, że nie naraz? :hm:
:shhh:

FB - profil autorski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”