Ave Satan [dramat, okazjonalne wulgaryzmy]

16

Latest post of the previous page:

Nie należy obrażać się, że jest się proszonym o stawienie się na miejscu bohaterów w trudnym położeniu, nie jest to argument ad personam, a zrozumiała próba wyobrażenia sobie jakiejś sytuacji.

Aczkolwiek, w przypadku obecnych komentujących, wszystko, co kluczowe, zostało już przeze mnie bardzo dokładnie wyjaśniane.

Na obecną sytuację, nie widzę też potrzeby, by jakoś ingerować w wizje czytelniczek, czy też coś im sugerować, wyjaśniać, dodawać kolejne informacje nieistotne dla krótkiego opowiadania, bo tak właściwie zaczyna robić się offtop czyli drobiazgowo szczegółowy aneks do … powieści(?), która nie istnieje.

17
Luiza Lamparska pisze: (ndz 18 cze 2023, 14:51) Aczkolwiek, w przypadku obecnych komentujących, wszystko, co kluczowe, zostało już przeze mnie bardzo dokładnie wyjaśniane.
No tu się nie zgodzę, mało tego Twoje wyjaśnienia wywołały więcej wątpliwości. Pytania do tekstu to offtop? Serio? Znowu się nie zgodzę, ale skoro nie chcesz dyskutować, ok.
Alicja dogoniła Białego Królika... I ukradła mu zegarek.

18
Luiza Lamparska pisze: (wt 04 lip 2023, 00:02) Myślę, że ten brakujący fragment, rozwieje pewne wątpliwości.
 ! Wiadomość z: ithi
Przypominam, że zgodnie z zapisem regulaminu w dziale "Opowiadania i fragmenty powieści":
§ 5. Kolejne części dłuższych opowiadań wklejamy do nowego tematu.
Oczywiście tutaj można sięspierać (ale nie zachęcam), że jest to tylko "brakujący fragment", niemniej jednak proszę nie doklejać kolejnych części w tym dziale.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”