Latest post of the previous page:
Max, czytam, ale ostatnio mi jakoś zapał komentowania spadł. Recenzje to bardzo ciekawa i przydatna forma życia na forum literackim.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Max, czytam, ale ostatnio mi jakoś zapał komentowania spadł. Recenzje to bardzo ciekawa i przydatna forma życia na forum literackim.A tu mnie zdziwiłeś. Wymóg jednolitego tytułowania wydaje się bardzo istotny.P.Yonk pisze: (wt 26 wrz 2023, 22:12) Tytuły: Nie tworzyłbym żadnych ograniczeń co do tego jak powinien wyglądać
Podoba mi się to rozwiązanie. Jest pośrednie. No i nie robi dziury w zabezpieczeniach. Edycja nie byłaby niemożliwa, ale recenzent nie mógłby też zbytnio się zrelaksować. Pytanie tylko czy samo wykonanie byłoby czasochłonne ze strony moderatora? Czy robi się to kilkoma kliknięciami w panelu administracyjnym, czy to sprawa dłuższej gimnastyki?P.Yonk pisze: (wt 26 wrz 2023, 22:12) albo prosić o udzielenie jednorazowej (za każdym razem) zgody na edycję
Ktoś będzie musiał podjąć ostateczną decyzję.
Natomaist ja to widzę tak, że tytuł recenzji może nie mieć absolutnie nic wspólnego z recenzowanym dziełem. No i co by to było, gdyby pięciu autorów/recenzentów tę samą powieść recenzowało?Max pisze: (czw 28 wrz 2023, 19:49) A tu mnie zdziwiłeś. Wymóg jednolitego tytułowania wydaje się bardzo istotny.Może przedstawię dlaczego widzę w tym problem:
Mhm... Sugerowałem się mechanizmem wyszukiwania dostępnym na tę chwilę, czyli:P.Yonk pisze: (pt 29 wrz 2023, 20:09) Natomaist ja to widzę tak, że tytuł recenzji może nie mieć absolutnie nic wspólnego z recenzowanym dziełem.
Wróć do „Sprawy organizacyjne”