[mod edit techniczny]:
forum o którym mowa to Babolarium: viewforum.php?f=96
regulamin Babolarium: viewtopic.php?f=96&t=4331
Złe jest wyśmiewanie chybionych efektów ludzkiej pracy. A to jest forum, mające być środowiskiem rozwoju. W liceum przeczytałem rozprawkę stylistycznie bardzo rozbuchaną, ale i przy tym koszmarną. Wyśmiali mnie nie tylko uczniowie, ale i sama polonistka, której zażenowanie moim wystąpieniem wraziło się we mnie zaostrzeniem samokrytyki.
Nie chcę smęcić zbytnio, psując Wam fun, ale mam poczucie nieprzyległości takiej zabawy do przeznaczenia takich społeczności, jak ta. Zresztą wydaje mi się, że nierzadko przytaczane wyimki wcale babolami nie są. Prawdziwe babole - uwaga, aforyzm - występują tylko na końcówce palca wskazującego; jako takiego.
Babolki i Babolarium uwagi i wnioski
2Między zaśmianiem się ze śmiesznego błędu a "wyśmiewaniem efektów ludzkiej pracy" jest spora przepaść. Zresztą jak ktoś bał się takiego wyśmiania, mógł zaznaczyć, że nie bierze udziału w zabawie.
Dodam, że zaczynasz krucjatę lata po tym jak zabawa wygasła, chyba nie bardzo wiedząc jak obecnie wygląda społeczność forum
Dodam, że zaczynasz krucjatę lata po tym jak zabawa wygasła, chyba nie bardzo wiedząc jak obecnie wygląda społeczność forum

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
Babolki i Babolarium uwagi i wnioski
4A to przepraszam.
Do armii papieskiej:
Chłopaki, nic tu po nas.
Odjeżdżają - głowy ludzkie i końskie w symetrii zawodu, wzbijającego westchnienia z piaszczystej ziemi.
Do armii papieskiej:
Chłopaki, nic tu po nas.
Odjeżdżają - głowy ludzkie i końskie w symetrii zawodu, wzbijającego westchnienia z piaszczystej ziemi.