Nie mogę się powstrzymać przed zadaniem pytania jako pierwszy.

Niedawno na Facebooku widziałem Wasze ostatnie wspólne próby tworzenia z Jackiem. Czy nie wczuwacie się za bardzo w klimat morderstw? Czy to był tylko pisarski masaż? :>

To się już zdarzało, dlatego zdecydowałam się kolejne teksty podpisywać dwoma imionami, żeby zaznaczyć różnicę. Nie znam twórczości tamtej Pani, ale musi być w niej coś naprawdę interesującego, skoro czytelnicy się dopominają
 To się już zdarzało, dlatego zdecydowałam się kolejne teksty podpisywać dwoma imionami, żeby zaznaczyć różnicę. Nie znam twórczości tamtej Pani, ale musi być w niej coś naprawdę interesującego, skoro czytelnicy się dopominają  . I z tego, co się zorientowałam, grasujemy w zupełnie innych rejonach literackich, więc na ten moment najlepszą wskazówką będzie lista publikacji. I jeszcze, jakby nas było mało, na Lubimy Czytać można wyszukać Adę Katarzynę Szewczyk, która też ma na koncie powieści z gatunku fantastyki.
 . I z tego, co się zorientowałam, grasujemy w zupełnie innych rejonach literackich, więc na ten moment najlepszą wskazówką będzie lista publikacji. I jeszcze, jakby nas było mało, na Lubimy Czytać można wyszukać Adę Katarzynę Szewczyk, która też ma na koncie powieści z gatunku fantastyki.  Powodzenia!
 Powodzenia!