1
Ponieważ mam już dosyć pracy w charakterze, postanowiłam żyć w przyszłości z pisania. Ba, ja nawet postanowiłam, że mi się to uda.

Gdzieś tam kiedyś coś pisywałam, ale to już dawno i nieprawda. Ostał mi się ino blog, który prowadzę, żeby nie popaść we wtórny analfabetyzm. A ponieważ ostatnio doszłam do wniosku, że miło by było dokończyć doktorat, tym samym - nie pracując już jak wół w korporacji - posiadam więcej wolnego czasu na inne rozrywki, między innymi na pisanie.

Trochę poczytałam posty na forum, zanim zdecydowałam się na rejestrację. Bardzo tu miło i mam nadzieję, że pomożecie mi się zaaklimatyzować.

Dodane po 15 minutach:

Dodam jeszcze tylko, że na początek postanowiłam czym prędzej wrzucić do weryfikacji swoją miniaturę, żebym z czystym sumieniem mogła rozpocząć rozmowy w innych działach.

2
Witam Cię serdecznie, mam nadzieję, że tak samo jak ja, pokażemy własnemu ego, że jednak potrafimy zrobić coś dużego, nie mówiąc o stopnich naukowych, gdyż w swoim przypadku jestem sto lat za murzynami porównując się do Ciebie.

życzę Tobie i sobie powodzenia na tym forum, które może ubarwić nasze życie:)

3
Witam!Witam! Częstuj się ciasteczkami i innymi dobrodziejstwami!

Cześć i czołem ,bardzo serdecznie ,bo jesteś z Warszawy! :D :D

Postaram się by wszyscy Cię tu miło przyjęli ziomku z Warszawy! A JAK NIE!

<szczerząc zęby wyciąga topór>HEHE!! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
Witam Cię żeglarzu błądzący po niepojętych dla ludzkiego rozumu bezbrzeżnych oceanach, który znalazł swój "urojony" brzeg... A tak w ogóle to czesć Waszmości
wyje za mną ciemny, wielki czas

7
Witam, witam i życzę spełnienia marzeń, niech przynajmniej tobie się powiedzie. Przepraszam za wisielczy nastrój, ale taki dzień... :/
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

9
mrt pisze:Ponieważ mam już dosyć pracy w charakterze, postanowiłam żyć w przyszłości z pisania. Ba, ja nawet postanowiłam, że mi się to uda.
Ambitna jesteś, ale długa droga przed Tobą :D Oj długa i wyboista...
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

10
Witaj.

Ja postanowiłem ino żyć. Czy się uda, nie wiem?
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

11
Sprawa życia to dość filozoficzna kwestia, mimo iż jest więcej przeciw niż za "życiem" to jednak zawsze warto spróbować :D :D :D :D

12
Witam.

Nic tylko pozazdrościć ambitnych planów. Trzymam kciuki za owoce wytrwałości.
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

14
Witam serdecznie!!!

Zyczę powodzenia,

pozdrawiam...
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

15
POstanowiłem znów pisać i nie dostać szału. Jak na razie idę wolniej niż bym przypuszczał... A jestem dopiero na początku drogi. Czy jestem sfrustrowany? Nie... mam ochotę tylko zrobić krzywdę jakiejś istocie w miarę ludzkiej...

To nie był przejaw wisielczego humoru... To druga strona Weryfikatorium :twisted:
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”