sialalala.

1
Przyszłam, witam i kłaniam sie nisko, bo coś mi się wydaję, że na dłużej tu zagoszczę ;)

Pisaniem tworów maści różnej zajmuję się od kilku lat, choć, przyznając się bez bicia, więcej w tym czasie było bezowocnych przerw niż prawdziwych uniesień wyobraźni. Więc, póki co będę tu prawdopodobnie umieszczać swoje wypociny, licząc na Wasze rzetelne opinie i krytykę, a Wy bądźcie bezlitośni :>

Co oprócz tego? Kinomaniak ze mnie straszny, miotam sie pomiędzy dwoma największymi z moich uzależnień - dobrą książką a dobrym filmem.

Ciao!

2
a Wy bądźcie bezlitośni

O, dobrze, że na mnie trafiłaś :lol:

Witaj!

Mam nadzieję, że już wkrótce będę miała możliwość ocenienia ci tekstu.

Oczywiście bez żadnej, powtarzam żadnej taryfy ulgowej. Nikomu jej nie daję.

Pozdrawiam

Patka

3
Witam Cię serdecznie:)

Nie jestem bezlitosna, jestem szczera i chętnie poczytam sobie Twoje prace:)

Niestety mam mało czasu i nie mogę sobie pozwalać na pisanie, tak często jak mam na to ochotę. Mam nadzieję, że uda mi się w końcu wyskrobać na papier kawałeczek mojego serduszka:)

Pozdrawiam

4
Witaj lingshan z południa ;) Ja jestem z zachodu :P

Co pisujesz? fantasy? grozę? obyczajówki? romanse? wiersze? kryminały? sf? dreszczowce? :)

Również lubię dobre filmy. Nudzą mnie te komiksowe ekranizacje o herosach :( nudy... oklepane to i głupie :twisted:

6
Dziękuję za miłe przywitanie :)

Co pisujesz? fantasy? grozę? obyczajówki? romanse? wiersze? kryminały? sf? dreszczowce?

Proza, proza i jezcze raz proza, poezja raczej nie dla mnie. A bedąc bardziej dokładną - w każdym gatunku odnajduję coś interesującego, coś, czym chciałabym napisać. I robię to (albo raczej - staram się;))

No, może tylko sf mnie nie pociąga. Nie aż tak bardzo ;)

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Witaj kobieto z południa.

Też ostatnio mam straszną ochotę na dobry film, a znaleźć taki jest co raz ciężej.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
No, może tylko sf mnie nie pociąga. Nie aż tak bardzo
Znam tą chorobę. Ponieważ nawet nie zdajesz sobie sprawy, co z tego można wyczarować.

Też ostatnio mam straszną ochotę na dobry film, a znaleźć taki jest co raz ciężej.
Jest dużo starych dobrych filmów, których już nie zobaczymy w kinach, a w tv tym bardziej ciężko i nie ma sensu mieć nadziej, że któreś z nich kiedykolwiek wyemitują. Internet to kopalnia. Warto, więc poszukać i wydobyć jeśli jakieś będą. Jednakże znaleźć ciężko, chole*nie ciężko :(

12
Ach, Gorin, jakiś ty spostrzegawczy :P

a Wy bądźcie bezlitośni
Nie trzeba nam tego dwa razy powtarzać :wink:

Nudzą mnie te komiksowe ekranizacje o herosach nudy... oklepane to i głupie
Och, widzę Preiss, że znowu (po raz bodajże drugi :P ) się z tobą zgadzam. Ja też ich nie lubię.

No, może tylko sf mnie nie pociąga. Nie aż tak bardzo
I tu się zgadzam, ale tym razem z lingshan.

A tak w ogóle, to witam serdecznie :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

14
Miłosierny Boże!! Testudos nawet kobiecie nie odpuścisz!? :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

15
A po co? Chce, żebyśmy byli bezlitośni, to ja z chęcią wykonuję prośby.

Obcęgi są już czerwone, jeszcze tylko naostrzyć skalpele... Gorin, pomożesz? Topór mi też naostrz, jeśli możesz.
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”