patkazoom262 pisze:
kurna - dawałam ci 50
pozory mylą, ten avatar tak mnie postarza.
co lubisz pisać? O, to możesz dodać!
Generalnie fantastykę, bo daje moim zdaniem największe pole do popisu, dalej często różne opowiadania z odrobiną magii, także dużo pisałem typowego fantasy, dopiero raczkuje w horrorze, czego zresztą niedługo doświadczycie, bo mam właśnie coś w tych klimatach do zweryfikowania.
łap! czymś się musisz bronić! i uważaj na grasującą tutaj sektę...
<miecz chwycił, ugiął się pod jego ciężarem i odrzucił> Nie, panie drogi, ja mam laskę magiczną i nią się obronie przed wszystkimi diabelskimi sektami, które tu grasują!
<z dzikim krzykiem rzuca się do ataku, wymachując dwumetrowym, ciężkim, dwuostrzowym toporem>
<Unosi magiczną laskę i strzela piorunem kulistym w nadbiegającego przeciwnika!>
Kogo obstawiasz na finał Euro? Wink
huhu.... nie jest to sprawa prosta. Powiem bez ogródek, byłem od początku za Holandią, ale Van Basten spieprzył sprawę w ostatnim meczu, nie wystawiając w podstawowym składzie Robbena i Huntelaara. Kto w finale? Turkom rozwalił się skład, trener ma do dyspozycji bodajże 14 graczy, więc nie dadzą rady Niemcom. "Grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze" to znane powiedzenie o Hiszpanach. Tyle, że już na Euro przełamali swoją niemoc w meczach z Włochami i wygrali z nimi pierwszy raz od bardzo, bardzo dawna... Ale czy dadzą radę fenomenalnym Ruskom? Wydaje mi się, że jednak tak.
Finał: Niemcy vs Hiszpania
Nieźle nabroiliście z tymi wiatrakami!
To wszystko przez Don Kichota. A propos, nie widział go ktoś tutaj przypadkiem? :wink:
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
Andrzej Sapkowski