Witam! Witam!

1
Wszystkich użytkowników i weryfikatorów wita Sancho Pansa!

Wiele for literackich już zwiedziłem, na niektórych zatrzymując się na dłużej, niektóre opuszczając po zaledwie kilku chwilach. Ale tutaj zarejestrować się po prostu musiałem, widząc że na forum udziela się sam "Wielki Grafoman" i "najwybitniejszy piewca polskiej wsi od czasów Reymonta"

Co mogę rzec o sobie? 16 - latek z wygórowanymi ambicjami pisarskimi o imieniu Marcin. Hobby to fantastyka w książkach i grach oraz piłka nożna jako zagorzały kibic i amatorski gracz. Coś dodać? :)
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."

Andrzej Sapkowski

2
Co mogę rzec o sobie? 16 - latek

kurna - dawałam ci 50 :lol:

Ach, aleś ty młody... <mruczy>

Coś dodać?

co lubisz pisać? O, to możesz dodać!

Witaj na forum.

Pozdrawiam

Patka

3
Witaj!

<rzuca ci wielki, ciężki obosieczny miecz (nie napisze nic więcej, bo się nie znam i potem mi się dostanie od GreyMoona)>

łap! czymś się musisz bronić! i uważaj na grasującą tutaj sektę...

Zastanawia mnie tylko coś ty zrobił, że Patka mruczy?

Pozdrawiam i czekam na próbkę twórczości :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Zastanawia mnie tylko coś ty zrobił, że Patka mruczy?

nic nie zrobił. Po prostu jest - dlatego mruczę. Ma taki męski nick. Mrrau!

<zastanawia się, na co najlepiej podrywa się chłopców>

czekam na próbkę twórczości

ja również. Mam nadzieję, że, czytając coś twojego, będę miała kolejny powód do mruczenia :)

5
Ty! MAsz miecz! Ale fajnie! Może nie umrzesz tak szybko! Nareszcie porządny przeciwnik!

<z dzikim krzykiem rzuca się do ataku, wymachując dwumetrowym, ciężkim, dwuostrzowym toporem>

BTW, Arri, większość mieczy jest obosieczna, daruj podkreślanie tego :P
Are you man enough to hold the gun?

7
Witaj.

Kilka chwil to i tak długi czas.

Prawie wieczność.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
U! Si si! Hello amigo! Sancho pansa!!

To teraz po naszemu:

"Dzień dobry!" :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

12
patkazoom262 pisze:

kurna - dawałam ci 50 :lol:

pozory mylą, ten avatar tak mnie postarza.

co lubisz pisać? O, to możesz dodać!

Generalnie fantastykę, bo daje moim zdaniem największe pole do popisu, dalej często różne opowiadania z odrobiną magii, także dużo pisałem typowego fantasy, dopiero raczkuje w horrorze, czego zresztą niedługo doświadczycie, bo mam właśnie coś w tych klimatach do zweryfikowania.

łap! czymś się musisz bronić! i uważaj na grasującą tutaj sektę...
<miecz chwycił, ugiął się pod jego ciężarem i odrzucił> Nie, panie drogi, ja mam laskę magiczną i nią się obronie przed wszystkimi diabelskimi sektami, które tu grasują!

<z dzikim krzykiem rzuca się do ataku, wymachując dwumetrowym, ciężkim, dwuostrzowym toporem>
<Unosi magiczną laskę i strzela piorunem kulistym w nadbiegającego przeciwnika!>

Kogo obstawiasz na finał Euro? Wink

huhu.... nie jest to sprawa prosta. Powiem bez ogródek, byłem od początku za Holandią, ale Van Basten spieprzył sprawę w ostatnim meczu, nie wystawiając w podstawowym składzie Robbena i Huntelaara. Kto w finale? Turkom rozwalił się skład, trener ma do dyspozycji bodajże 14 graczy, więc nie dadzą rady Niemcom. "Grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze" to znane powiedzenie o Hiszpanach. Tyle, że już na Euro przełamali swoją niemoc w meczach z Włochami i wygrali z nimi pierwszy raz od bardzo, bardzo dawna... Ale czy dadzą radę fenomenalnym Ruskom? Wydaje mi się, że jednak tak.

Finał: Niemcy vs Hiszpania

Nieźle nabroiliście z tymi wiatrakami!

To wszystko przez Don Kichota. A propos, nie widział go ktoś tutaj przypadkiem? :wink:
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."

Andrzej Sapkowski

13
To wszystko przez Don Kichota. A propos, nie widział go ktoś tutaj przypadkiem? :wink:

żartujesz? Nawet jakby się tu zjawił ,to Testudos i tak by go zabił! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

14
<otrzepuje się po oberwaniu piorunem kulistym>

No, bronić się umiesz. Witaj wśród nas, może przeżyjesz.

żartujesz? Nawet jakby się tu zjawił ,to Testudos i tak by go zabił!
By? By...?! Zajrzyj do sali krematoryjnej nr 7a, trumna 145c. Leży tam. Tak, to bez ręki i nóg. Chce ktoś go zobaczyć? ;) Wszak sławny, wiadomo...

Finał: Niemcy vs Hiszpania
A których mogę zabić...?
Are you man enough to hold the gun?

15
Skoro jesteśmy przy piłce to się pochwalę (a co!), że wiem co to jest spalony i co to znaczy zaliczyć asystę. Zaznaczmy, że reprezentuję płeć piękną :D

Wybierz swoje najlepsze opowiadanie i usiądź w poczekalni. Miejsce Kaźni czeka :twisted:

Witam serdecznie!
-Is this heaven?

-Nie, lodówka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”