Klawiatura mówi W I T A M

1
Dobra, miało być oryginalnie, a wyszło, hmm... teletubisiowo

No nic, w każdym razie chciałam się przedstawić. Przeszło trzynaście lat temu nadano mi imię Dominika. Moja przygoda z pisarstwem zaczęła się w pierwszej klasie, gdy dorwałam się do komputera i waląc w klawisze tworzyłam opowiadanie o Kasi zmierzającej do sklepu :D Niestety moje dzieło nie przetrwało kolejnej przeprowadzki i gdzieś zaginęło. Ostatnio rozpoczęłam kilka opowiadań (z dokończeniem ich idzie mi znacznie gorzej) i zostałam autorką kilku wierszy. Będąc członkinią Weryfikatorium mam nadzieję dopracować swój warsztat i poznać opinie na jego temat od osób stojących na wyższym szczeblu pisarskiej drabiny. No i to chyba tyle miałam do napisania na początek :D

2
No to wspaniale. Cieszy mnie, że wciąż istnieją młodzi twórcy... W czasach, gdy... A zresztą.

Witamy w naszych nieskromnych progach. Koniec.
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

5
śpiesz się z tym pisaniem śpiesz. Mi ,w wieku 13 lat wypadły zęby i włosy!! :D

Twórz ,twórz ,twórz! Chociaż nie wiem ,czy opowieść o Kasi zmierzającej sobie do sklepiku by kupić kilo kartofli ,paczkę chipsów i kiść bananów może wciągnąć czytelnika. ALE próbuj! :)

życzę powodzenia!

...łyknij sobie herbatki!

:twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

7
Truskawki?

Nie lubię.

Wyślij ją po coś innego.

Mogą być banany.

Witam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Ja zaczęłam od układania wierszyków o aniołkach. Początki bywają zabawne ;)

Cześć, czołem młoda duszyczko.
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

9
Przypomniałaś mi, co pisałam z koleżanką o jeziorze. Jezioro jest takie jak coś tam, tylko coś tam. Jezioro jest takie jak coś tam, ale coś tam. Wszyscy mieli z nas niezły ubaw :P

10
Znaczy się... Kasia poszła po truskawki ,ale wylądowała w jeziorze!?

TY SADYSTKO!!! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

11
NIeee, to dwie różne bajki. A swoją drogą, to coś mi świta, że Kasia to tego sklepu w ogóle nie doszła. Coś tam było o jakiejś ciężarówce... <skleroza> :D

12
" Kasia skończyła spacer po truskawki na masce ciężarówki MAN, produkcji bodajże radzieckiej ". Czytałem to w psychiatryku. Nie mogłem wyjść z pokoju. Słabe posiłki itd. Chciałem zobaczyć jak to jest, ale teraz zdecydowanie Wam nie polecam. Nawet taki antytalent jak zdrojek potrafi lepiej wyleczyć.

Sprawiasz, że nie czuję się młodo. łeeeeee.

Witaj.

15
Co się będę rozkręcać, witam, po prostu witam. Chce ktoś obejrzeć moją paszczę, bo właśnie odkryłam, że ludzie się mnie boją :twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”