Witam!!

1
Witam wszystkich serdecznie!! Mam na imię Aneta.

Jestem tu od dzisiaj i nie zaprzecze, że trafiłam tu całkiem przypadkiem.

Od dziecka mam pociąg do pisania.

Piszę opowiadania głównie kryminalne. Nie bardzo wiem co mogę więcej o sobie powiedzieć, ale jeśli ktoś ma jakieś pytania, prosze je zadawać, chętnie odpowiem. Pozdrawiam :)
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

10
Cześć przestępco! :D

Ja sera nie lubię... no ,chyba ,ze topiony ,a ty?? :)
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

12
Hmm ser??

A o co chodzi? Jeżeli o taki do jedzenia(o innym nie słyszałam) to lubię, a najbardziej topiony tak jak Gorin ;) Nom i serdelki też lubie Uniwersie!! Co ja jeszcze miałam mówić?? a już wiem o jaką robotę chodzi Jacku S.??
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

13
Anetka15 pisze:o jaką robotę chodzi Jacku
O najbardziej mokrą z mokrych oczywiście, czyli kontrolowany odstrzał wrednych typów. Zaczniemy od nudziarzy, krzykaczy, polityków, łysych, owłosionych, małych, średnich, pośrednich, wysokich, pieszych, kierowców, miłośników reklam, trucicieli, ekologów, feministek, feministów, antyfeministów, facecistów, antyfacecistów, pacyfistów, antypacyfistów, szachistów... Na początek wystarczy.

Dodane po 1 minutach:

hokeistów

14
Ja do tego worka dorzuciłbym rewolucjonistów.

Witam.

Dusz już nie zostawiamy w recepcji, odbieram je osobiście.

W weekendy przyjmuję dawców honorowych.

Takie małe ogłoszenie parafialne.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

15
Pytanie - czy gustujesz w serach? - jest jak najbardziej uzasadnione, aczkolwiek nie wiem z jakiego powodu.

Jednak myślę, że nasza koleżanka lubi ser, bo ma dołki w policzkach. Podobno wtedy naprawdę lubi się ser.

Osobiście lubię pleśniowy, chociaż babcia mówi, że hodują go górale w nieprzewietrzonych skarpetach. Masakra.

Witam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”