16

Latest post of the previous page:

Pytanie - czy gustujesz w serach? - jest jak najbardziej uzasadnione, aczkolwiek nie wiem z jakiego powodu.

Jednak myślę, że nasza koleżanka lubi ser, bo ma dołki w policzkach. Podobno wtedy naprawdę lubi się ser.

Osobiście lubię pleśniowy, chociaż babcia mówi, że hodują go górale w nieprzewietrzonych skarpetach. Masakra.

Witam.

17
O najbardziej mokrą z mokrych oczywiście, czyli kontrolowany odstrzał wrednych typów. Zaczniemy od nudziarzy, krzykaczy, polityków, łysych, owłosionych, małych, średnich, pośrednich, wysokich, pieszych, kierowców, miłośników reklam, trucicieli, ekologów, feministek, feministów, antyfeministów, facecistów, antyfacecistów, pacyfistów, antypacyfistów, szachistów... Na początek wystarczy.

Dodane po 1 minutach:

hokeistów[/quote]

Hehe jeżeli o to chodzi to spoko, zgadzam się ;)

Tylko gdzie i kiedy??
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

18
A niech mnie piorun trzepnie! Na wszystkie sutki mojej kocicy! Na świętą Trójce!

Dopiero teraz zobaczyłem ,że jesteś z Krasnegostawu! :D

Kocham kefir Waszej produkcji! :P
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

19
Heh miło mi Gorinie (nie wiem jak się odmienia to imię) że smakują Tobie nasze kefiry. Sprzedają takie w Wa-wie??
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

20
Anetka15 pisze:Heh miło mi Gorinie (nie wiem jak się odmienia to imię) że smakują Tobie nasze kefiry. Sprzedają takie w Wa-wie??

Jakby nie produkowali to Warszawy by już nie było!! :twisted:

Więc produkują i to z rozmachem! :D

PS.: Odmiana mojego szlachetnego imienia... dowolna :)
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”