4
Witaj.
Rozległość Twego przywitania poruszyła mnie do głębi. Te emocje płynące ze słów, zwłaszcza we fragmencie gdy wspominasz o tym, że jesteś filatelistą.
Miło, że do nas wpadłeś/aś.
Kolor herbaty, którą Ci podadzą powie Ci do jakiej grupy przynależysz.
Strzeż się karmazynowych kubków.
Pij ze wszystkich innych tylko nie z nich.
Te są zarezerwowane tylko dla mnie.
Rozległość Twego przywitania poruszyła mnie do głębi. Te emocje płynące ze słów, zwłaszcza we fragmencie gdy wspominasz o tym, że jesteś filatelistą.
Miło, że do nas wpadłeś/aś.
Kolor herbaty, którą Ci podadzą powie Ci do jakiej grupy przynależysz.
Strzeż się karmazynowych kubków.
Pij ze wszystkich innych tylko nie z nich.
Te są zarezerwowane tylko dla mnie.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
5
WItaj Weber!
Dodane po 6 minutach:
Ogłólnie mówiąc temat pisania plątał sie po mojej głowie jeszcze za czasów szkoły średniej i ... tak jakoś mi zostało. Szedłem przez kolejne szczeble edukacji (kompletnie nie związanej z jakimkolwiek pisaniem) i tylko od czasu do czasu przypomiało mi sie, że kiedyś chciałem coś komuś opowiadać. Jednak życie nie bardzo pozwala mi na kontynuowanie tematu... a może samo sobie nie pozwalam??? W każdym razie coś kiedyś zacząłem i nie mogę tego skończyć ...
A jak to jest z Wami?
Jesteście zawodowcami, amatorami, czy tylko o tym myśłicie jak ja?
Dodane po 6 minutach:
Ogłólnie mówiąc temat pisania plątał sie po mojej głowie jeszcze za czasów szkoły średniej i ... tak jakoś mi zostało. Szedłem przez kolejne szczeble edukacji (kompletnie nie związanej z jakimkolwiek pisaniem) i tylko od czasu do czasu przypomiało mi sie, że kiedyś chciałem coś komuś opowiadać. Jednak życie nie bardzo pozwala mi na kontynuowanie tematu... a może samo sobie nie pozwalam??? W każdym razie coś kiedyś zacząłem i nie mogę tego skończyć ...
A jak to jest z Wami?
Jesteście zawodowcami, amatorami, czy tylko o tym myśłicie jak ja?
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?
7
Witaj... Wyciągnąłbym dłoń na powitanie za pierwszym razem, ale zbytnio zmęczyła mnie lektura Twojego posta... Strasznie długo i rozwlekle...
Powitać znaczy...

Powitać znaczy...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
14
Witajcie Nuntius, Elissa, Morowis
Nuntius (Tetsuo) - japońska herba jest czymś więcej od napoju, to prawdziwa esencja życia i kunsztu. Nie siostrzeniec nie stara sie za mocno popsuć Ci dobrego humoru
To jest rzecz, której często nam brakuje.
Nuntius (Tetsuo) - japońska herba jest czymś więcej od napoju, to prawdziwa esencja życia i kunsztu. Nie siostrzeniec nie stara sie za mocno popsuć Ci dobrego humoru

Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?
15
Witam, bo widzę, że tu chodzi o osobę która się udziela, więc powitać trzeba
Ale brawurowe zdanie

Ale brawurowe zdanie

Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.