3
hej,

No cóż... człowiek w sile wieku :wink: , który wciąż pamięta nastoletnie marzenia. Trafiłem tu przypadkiem, muszę sie przyzanć, ale szukałem w temacie. Nie jestem pisarzem i nic jeszcze nie udało mi sie wydać :cry: Jednak może...?
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?

4
Witaj.

Rozległość Twego przywitania poruszyła mnie do głębi. Te emocje płynące ze słów, zwłaszcza we fragmencie gdy wspominasz o tym, że jesteś filatelistą.

Miło, że do nas wpadłeś/aś.

Kolor herbaty, którą Ci podadzą powie Ci do jakiej grupy przynależysz.

Strzeż się karmazynowych kubków.

Pij ze wszystkich innych tylko nie z nich.

Te są zarezerwowane tylko dla mnie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
WItaj Weber!

Dodane po 6 minutach:

Ogłólnie mówiąc temat pisania plątał sie po mojej głowie jeszcze za czasów szkoły średniej i ... tak jakoś mi zostało. Szedłem przez kolejne szczeble edukacji (kompletnie nie związanej z jakimkolwiek pisaniem) i tylko od czasu do czasu przypomiało mi sie, że kiedyś chciałem coś komuś opowiadać. Jednak życie nie bardzo pozwala mi na kontynuowanie tematu... a może samo sobie nie pozwalam??? W każdym razie coś kiedyś zacząłem i nie mogę tego skończyć ...

A jak to jest z Wami?

Jesteście zawodowcami, amatorami, czy tylko o tym myśłicie jak ja?

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Witaj... Wyciągnąłbym dłoń na powitanie za pierwszym razem, ale zbytnio zmęczyła mnie lektura Twojego posta... Strasznie długo i rozwlekle... :twisted:

Powitać znaczy...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

8
Dzięki,

POstaram sie streszczać następnym razem, ale gaduła jestem :lol:

rączka, oczywiście

13
Tak naprawdę jestem Tetsuo - szukałem Cię po Internecie, a Ty sobie herbatkę piłeś w NeoTokio! :wink:

Witam Pana ciepło. Trochę mi się na żarty zbiera, ale spokojnie - już mnie siostrzeniec przytemperuje.

14
Witajcie Nuntius, Elissa, Morowis

Nuntius (Tetsuo) - japońska herba jest czymś więcej od napoju, to prawdziwa esencja życia i kunsztu. Nie siostrzeniec nie stara sie za mocno popsuć Ci dobrego humoru :lol: To jest rzecz, której często nam brakuje.

15
Witam, bo widzę, że tu chodzi o osobę która się udziela, więc powitać trzeba :)

Ale brawurowe zdanie :P
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”