16 autor: sonicexx Dezerter Latest post of the previous page:Hej I've got the lot to burn... Cytujpn 30 cze 2008, 14:32
18 autor: icy_joanne Debiutant Czy dobrze zrozumiałam, że nazywasz się Witold? Oryginalne, a to zawsze w cenie...<patrz wątek: musisz się odpowiednio nazywać> Cytujsob 12 lip 2008, 19:17
19 autor: huginn Dusza pisarza uniwers pisze:@Arrianna: a to się okaże I tak mnie ludzie zjadą, jestem tego pewien. Rodzaj ludzki napawa mego Boga obrzydzeniem (o wielki Azatotcie!), tak więc dałem sobie spokój konsumpcją i wyszło mi to na dobre... A Ty witaj w progach naszych. -Cześć - rzekł wyciągając dłoń. Huginn ok Muninn flięga hverian dag i??rmungrund yfir; óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit, þó si??mk meirr um Muninn. ------------------------------------------------------- Witajcie w Kraju Umarłych! Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki! A marzenia i sny... Spełni Wielki Papier!!! Cytujsob 12 lip 2008, 21:39
20 autor: Anetka15 Pisarz domowy Witam serdecznie, pozdrawiam........ "Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson Cytujndz 13 lip 2008, 11:21
21 autor: uniwers Pisarz Sekatory mam dwa: jeden do żywopłotu, drugi do palców. Dobra, dwa do żywopłotu %-) I tak, Witold. Dla znajomych Witek. I dumnym jest z tego. Elo jeszcze raz i pozdro. Dark side of the Force Odwiedź mój fanpejdż ∙ Obadaj moje książki ∙ Na Esensji też jestem Cytujndz 13 lip 2008, 13:02
23 autor: huginn Dusza pisarza Witek? Znam jednego Witka - Opitka Fajnie baja po dwóch bardzo głębokich Huginn ok Muninn flięga hverian dag i??rmungrund yfir; óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit, þó si??mk meirr um Muninn. ------------------------------------------------------- Witajcie w Kraju Umarłych! Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki! A marzenia i sny... Spełni Wielki Papier!!! Cytujndz 13 lip 2008, 19:34