witam!

1
Witam wszystkich, chwilowo oschle, może na serdeczności przyjdzie jeszcze czas.

Nie ukrywam, że zapisałem się zwłaszcza po to by obserwować, poznawać konkurencje :wink:

Więcej zatem będę czytał niż pisał ale jak się odważę i w końcu zachce mi się przepisać z papieru na komputer to może i ja coś tu zamieszczę a wtedy prosze o wyrozumiałość...

a jak będziecie wyrozumiali to przyjdzie czas na serdeczności...

2
To chyba nigdy nie przyjdzie czas na serdeczności... Bo ja nigdy nie jestem wyrozumiała. :)

Nic to!

Tak czy siak: Witaj! :)

Konkurencja nawet na samym forum twarda. Trzeba uważac ostatnio o zbrojownie kłócili się religijni fanatycy pod przewodnictwem Testa i jakieś stado demonów, pewnie przyprowadzone przez Greya. Hmm nie martw się, nie trzeba cię ich bac(za dnia, przynajmniej) :) Wchodź <otwiera wielką bramę w logo "WM">

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Konkurencja?

W jakim sensie?

Nie staraj się poznać konkurencji tylko pokonać.

Takie jest moje zdanie.

Witaj.

Do mojej konkurencji Cię nie zaliczę. Nie ma takowej.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
-Konkurencja... - mruknął i wyciągnął spod płaszcza taktyczną wersję AK47 - Pora się zabawić - zacytował ulubione filmidło akcji klasy B i nacisnął spust. Dało mu to ogromną satysfakcję. Niestety zabrudził też nowe glany...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”