Jest środek nocy, a ja się przedstawiam!

1
Witam wszystkich!

Muszę powiedzieć, że niezła jest ta zasada, że każdy nowy użytkownik musi się przedstawić. Przeglądałem forum przed rejestracją i wydaje mi się, że panujący tu klimat całkowicie mi pasuje. Postaram się wpasować. :)

Parę słów o mnie, choć nie przepadam pisać o sobie. Pochodzę z południowej Polski, mam wykształcenie średnie i przede mną walka o wyższe, kocham książki, uwielbiam filmy, lubię sport, przepadam za dobrym alkoholem. Ponadto próbuję samemu pisać jakieś opowiadania, dlatego też postanowiłem tu zawitać. Jak skończę coś sensownego, to wrzucę, póki co popróbuję się tu zadomowić. ;)

Pozdrawiam,

Calvados

2
Witaj o kolejna zbłąkana duszyczko, która zapukałaś do Piekła bram. Na stoliku leżą cyrog.... to znaczy kwestionariusze, które należy wypełnić i podpisać. Igły do nakłucia paluszków znajdziesz w mały pudełeczku obok. Wystarczy nam dosłownie jedna kropla. Gdy już przypieczętujesz swój los... yyy znaczy podpiszesz się, usiądź wygodnie i poczekaj. Ktoś z obsługi zajmie się Tobą pierwszorzędnie :)))

3
Jakbym wiedziała, że ktoś tu jest o drugiej w nocy, to bym się zalogowała. A tak trudno, spędziłam piękne godziny z melisą w ręku, bo się nowym pomysłem rozgorączkowałam. Witaj.

4
Azrael, narobiłaś klimatu. Teraz mocno obawiam się o tę pierwszorzędną obsługę, na czym ona będzie polegała... ;)

Nuntius, widzisz, ja przeważnie siedzę przed komputerem po nocach - piszę, czytam itd. Tylko wtedy mam trochę czasu, przez dzień raczej jestem zalatany. :)

5
A ja zauważyłam inną zasadę: nowi użytkownicy zjawiają się ciemną nocą, gdy na zewnątrz szaleje wiatr, robi się zimno i złowieszczo :)

6
Witaj Calvados,

Ja pojawiam sie w tym cybernetycznym świecie wieczorami, jak słońce zachodzi - ciągle jeszcze wolę skrywać sie w mroku 8)

Póki sie nie zadomowię będę tylko obserwował ...
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Hejka :) A ja się na forum pojawiłam nie ciemną nocą, lecz w słoneczne (chyba, bo nie pamiętam :P popołudnie).
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

9
icy_joanne pisze:A ja zauważyłam inną zasadę: nowi użytkownicy zjawiają się ciemną nocą, gdy na zewnątrz szaleje wiatr, robi się zimno i złowieszczo :)

Przypuszczają, że wtedy osobniki, które już na forum się trochę udzielają są mniej aktywne, śpią rozwalone w swych łożach marząc o Nike lub Noblu :twisted:

A wilk czyha... ;]
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”