Witam wszystkich :)

1
Witam, witam. Urodziłem się w 1992 roku w województwie świętokrzyskim. Moje ulubione gatunki książek to thrillery, psychologiczne i fantasy. Oprócz czytania i pisania lubię grać w piłkę nożną, słuchać muzyki i swoją gitarę ;)

Pozdrawiam wszystkich.

2
siema. (;

Dodane po 41 sekundach:

sorki za drugi post, ale tak mi sie rzucilo: date urodzenia sobie w profilu ustaw, bo troche sie z podana w tym temacie nie pokrywa:P
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

3
Witam.

92? Hmm, ok. Zanotowane. Chociaż to nie jest najważniejsze.

Przeczytaj regulamin jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Serdecznie Witamy na WM :)

Ja też lubię swoją gitarę ale lubiłabym ją bardziej, gdybym umiała na niej grac. Cóż, wampirom z długimi szponami nie jest dane grac na takim instrumencie :)

Pozdrawiam :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

6
Ave duszyczko.

Wampirzyczko moja a wiesz co ja dziś robiłam? Spełniałam się jak na kosiarza przystało! Ha! Kosiłam trawę :P

7
Ja kosiłem włosy brata ostatnio :D

Jak mnie od niego odciągnęli to wszyscy ryknęli śmiechem :twisted:

A powitać duszyczkę z gitarą... Zagrasz coś?
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”