żeby nie wypaść banalnie : Witam.

1
Witam się ze wszystkimi bardzo serdecznie.

W zasadzie przywitanie się było głównym celem rozpoczęcia tego tematu.

Nie lubię pisać o sobie. Ale zasady chyba jednak ode mnie tego wymagają.

Mam szesnaście lat. Nie różnie się od milionów przeciętnych nastolatek żyjących sobie spokojnie na tym świecie.

Uwielbiam czytać, uwielbiam tworzyć. Kocham pędzle, farby, sztalugi, płótna...

A jednak to muzyka odurza mnie tak bardzo, że się od niej uzależniam.

Postanowiłam wstawić tu coś swojego licząc na konstruktywną krytykę.

Mam jednak nadzieję, jak każdy, że owoce mojej ciężkiej pracy przypadną wam do gustu ;).
"Uważajcie na ludzi, którzy się nie śmieją. Są niebezpieczni."

Juliusz Cezar

"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."

Terry Pratchett

2
Witaj.

Konstruktywna krytyka? U nas? O, tak, ja też chcę.

Znajdziesz jej sporo, chociaż to zależy od tego co tworzysz.

Poezji nie czytuję, a prozę jak znajdę czas chętnie, prócz fantasy.

Dobra, to Twój temat, więc po co ja tu w ogóle pisze?

A, właśnie witam Cię serdecznie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam :)

Webera już znasz więc większe zło cię tutaj nie spotka. Konstruktywna krytyka... tak, tak... dużo tu tego. Tam za zbrojownią leżał worek.Jest twój :P

Pozdrawiam :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Zasadniczo poezji nie pisuję zbyt wiele, a mimo to na pierwszy ogień poszły wiersze.

Proza? Tak, sporo. Ale, jako że "człowiekiem jestem i nic, co ludzkie nie jest mi obce", mimo moich deklaracji o oczekiwaniu na krytykę, w dalszym ciągu zbieram siłę na przyjęcie ciosów, gdyż wiem, że moje teksty nie są idealne i że mogę nie wspiąć się na pewne płaszczyzny literackie. Cóż, obłuda jest jednak nieodłącznym elementem ludzkiej egzystencji ;).
"Uważajcie na ludzi, którzy się nie śmieją. Są niebezpieczni."

Juliusz Cezar

"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."

Terry Pratchett

5
Witam serdecznie

jak to Arrianno, a ja nie jestem gorsza od Webera...? ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Re: żeby nie wypaść banalnie : Witam.

6
isia pisze:Nie różnie się od milionów przeciętnych nastolatek żyjących sobie spokojnie na tym świecie.

Uwielbiam czytać, uwielbiam tworzyć. Kocham pędzle, farby, sztalugi, płótna...
Jestem pod wrażeniem, szczególnie tych milionów kochających pędzle, farby, sztalugi, płótna...

Witaj ciepło, akwarelowo i pastelowo!

7
isia pisze:Zasadniczo poezji nie pisuję zbyt wiele, a mimo to na pierwszy ogień poszły wiersze.

Proza? Tak, sporo. Ale, jako że "człowiekiem jestem i nic, co ludzkie nie jest mi obce", mimo moich deklaracji o oczekiwaniu na krytykę, w dalszym ciągu zbieram siłę na przyjęcie ciosów, gdyż wiem, że moje teksty nie są idealne i że mogę nie wspiąć się na pewne płaszczyzny literackie. Cóż, obłuda jest jednak nieodłącznym elementem ludzkiej egzystencji ;).

wrzucaj tekst i nie czytaj komentarzy przez pare dni jesli sie boisz. troche dystansu sie nabiera chociaz ;)

Witam
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”