Buongiorno!!!

1
Witam serdecznie wszystich zebranych.

Chyba to będzie w największych mękach, sklecona przeze mnie wypowiedź na tym forum, z tego względu że wprost nienawidzę pisać o sobie takich "przedstawianek" :)

Na imię mi Rafał

Zawód jakiego się wyuczyłem i uprawiam to ratownictwo medyczne.

Aktualnie rozpoczynam studia na wydziale lekarskim

Lubię - sushi

Nie lubię - gdy nie ma sushi

Kocham - sushi z zimnym piwem

Nienawidzę - "przedstawianek"

I tym oto optymistycznym akcentem kończę i pozdrawiam wszystkich.

:D

2
Witaj.

Mój zawód to postawa Polaków na Euro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witaj!

Przedstawianki to tylko formalności(może ci z góry sprawdzają, czy zajrzałeś do działu Regulamin?), poznamy się bliżej po twoim pierwszym zamieszczonym tekście.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że przeżyjesz... Bo dużo z nas weszło i już nie wróciło...
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Cześć.

Ja też lubię zimne piwo.

Polska na Euro :( To było tak smutne. Rozpacz

Mniejsza z tym,komentarze tu są dobre, np tych państwa co cię przywitali jako pierwsi.

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Ratownictwo medyczne... Czyli że jak złamię nóżkę, to jest szansa, że mnie uratujesz? Dobrze, to prześlij mi swoje zdjęcie, a ja rozważę, czy się poświęcać :twisted:

8
Witaj Bracie... Ano zaglądnij sobie do regulaminu.
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

9
Medyk? Pff. Nie trza nam konowałów.

<idzie do szpitala, ciągnąc za sobą okrwawioną piłę łańcuchową>

Pacjenci czekają :twisted:
Are you man enough to hold the gun?

10
Testudos, peace, pamiętaj :)

Czeeść.

Boję się avatara Jazona. Co Wy na to?
'Kto się rozczarowuje wolnością, ten ją zdradza i sam sobie wystawia świadectwo skretynienia'.

Jacek Kaczmarski

11
kaem pisze:

Boję się avatara Jazona. Co Wy na to?

Hmm budzi respekt, też muszę sobie takiego wstawić.

Witaj! Też nienawidzę przedstawianek, kojarzy mi się to z wpisywaniem się do złotych myśli dziewczynkom z podstawówki, brr.

Ale warnów też nie lubię. Na szczęście weryfikator ma czasem dobry dzień, ha i mój warn zniknął.

12
Avatar Jazona jest milusi... jak króliczek w Monty Pythonie i świętym Graalu :twisted:

A Tetsudos się zabawia, gdy robota Weryfikatora czeka. Ja rozumiem, Test, że ćwiczyć fuchę trzeba, ale opanowałbyś się tzn zostawiłbyś coś dla innych :P
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”