Ten od Smerdiaszczej :)

1
Dzieńdobry!

Nie będę się zbytnio rozpisywał na swój temat. Powiem tylko tyle, że bardzo spodobało mi się to forum, dlatego też czym prędzej się zarejestrowałem, żeby dodać coś od siebie, a nie tylko czytać.

Zorientowani zauważą już po moim nicku, że lubię Dostojewskiego. Z jego twórczości nieobce są mi już takie dzieła jak: "Zbrodnia i kara" (ba! toż to podstawa), "Bracia Karamazow", "Sobowtór", "łagodna", a dzisiaj zacząłem czytać "Idiotę". Ostatnio tylko ten Dostojewski, Dostojewski i Dostojewski... niezwykły pisarz swoją drogą, no, ale dobra, przejdźmy do rzeczy:

183 cm wzrostu, 71 kg wagi, 20 lat, pasja rower (przeciętnie 70 km dziennie, czasami ponad blisko 100) i książki, zainteresowania - pisanie, muzyka

Trudno się tak określić, poznacie mnie głębiej po postach :)

2
przeciętnie 70 km dziennie, czasami ponad blisko 100)

olaboga. ja tyle tez robie, tyle ze samochodem :P

czesc
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

3
Witam.

Jakby co to niosę światło. Powiem Ci, że czasem nie jest łatwo, ale to opowieść na wiele godzin, a ja nie mam w zwyczaju marnowania czasu na błahostki.

Dobra jak zwykle zacząłem nie od tej strony.

Sto kilometrów? Sporo. Tyle to ja tylko robię pociągiem.

Wolę chodem zrobić dziesięć kilometrów w pracy przez osiem godzin.

Prawie.

Pozdro i do zobaczenia w dziale do zweryfikowania.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
to blisko czy ponad to 100 km? <ledwie wlazła już się czepia>

Poznamy, poznamy - najlepiej po tekstach :P

Pozdrawiam i witam serdecznie na forum <pokazuje znacząco zbrojownię>. Zacznij tam :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

5
to blisko czy ponad to 100 km?

blisko. chciałbym żeby było ponad, oj chciałbym. ale człowiek się stale rozwija i doskonali, także być może kiedyś będę mógł się pochwalić jeszcze dłuższymi dystansami :)

teraz korzystam z wakacji, kiedy przyjdzie rok szkolny nie będę miał już tyle czasu na rower :(

dzięki za ciepłe powitanie

6
Pojedź do Ameryki :twisted:

Ja jechałem. Fakt, że na moim ukochanym demonicznym pociągu, ale jechałem. Przez morze.

Witaj! O 19:00 serwuje udka i nereczki z poprzednich gości Dusicielatorium.
Are you man enough to hold the gun?

9
Witaj! czy tylko mi się tak wydaje, czy każdy kolejno wchodzący na forum ma jakieś rozmaite osiągnięcia. Gdy ja tutaj przyszłam < zamyśla się na moment, tak, to były czasy> to się po prostu przedstawiłam.

Ja jeżdżę codziennie 30 km. Na rowerze. Domowym. 100 km < mogłabym sobie pozwolić wtedy na podwójne lody, ehm>

10
Zawsze ciekawiej jest jak się powie coś więcej niż "Mam na imię tak i tak, jestem z tego a tego miasta, mam lat tyle i tyle". Jakby wyglądał ten dział gdyby każdy przedstawiał się w taki sposób? :)

Mam nadzieję, że nikt nie odebrał mnie jako jakiegoś chwalipięty. (Chociaż faktycznie mogłem zrobić takie wrażenie).

13
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

14
Witam serdecznie!

ja tam Dostojewskiego nic nie przeczytałam, no ale cóz mam jeszcze przed sobą całe życie...

pozdrawiam,
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”