2
Witam serdecznie w naszych skromnych progach.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Cześć Alfred

Ale grafomanem to ty lepiej nie bądź z zamiłowania :D
Jak ja nie lubię początków. Czemu zawsze są takie trudne?

8
Alfred, twój awatar mnie przeraża ;) Jakie jest zdrobnienie od twojego imienia? Wybacz ciekawość, rzadko spotykam tak oryginalne formy :D

11
Alfred to idealne imię dla sługi wampira. Zostaw swoje CV Weberowi, on teraz mieszka w moim zamku a ja rozpatrzę sprawę i odpowiem na twój wniosek w ciągu najbliższych tygodni. Vermillion póki co do niczego się nie nadaje, więc muszę zacząc działac. <trajkocze, przychodzi Test i ogłusza ją toporem, po chwili wstaje i otrzepuje się> Racja, sorry.

W każdym razie - Witaj! :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

12
OOo a kto będzie robił za mojego konia?! Ja muszę na czymś jeździć :D A poza tym Arrianno czemuż to Weber mieszka teraz u Ciebie? A mnie to nikt nie odwiedza :( Ponurego żniwiarza :(

15
Tetsudos jak zwykle wyrywa forumowiczki i forumowiczów w celu poddania ich torturom swej zacnej obecności... Strzeżta się!
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”