Witam!

1
Witajcie.

Nazywam się Damian. Pochodzę z małej miejscowości na północ od Krakowa. ksywę Danek wymyślono mi w liceum, gdy jeszcze do niego chodziłem tj. nie tak całkiem dawno, bo jestem tegorocznym maturzystą. Chodziłem do klasy o profilu matematyczno-geograficznym i czasem sam się sobie dziwię, że moją pasją jest pisanie opowiadań, a nie np. pisanie algorytmów, czy "programowanie w Excelu" (tak zwykła mawiać moja nauczycielka informatyki). :)

Interesuje się żeglarstwem, pisarstwem, turystyką i lubię czasem posłuchać dobrej muzyki (może być rock bądź pop, nie ma różnicy) Jeśli to już kogoś zainteresuje to moimi ulubionymi wykonawcami są KSU, Godsmack oraz TFK

Jeśli chodzi o pisanie, na swoim koncie mam już kilka pozycji z dziedzin tak science fiction jak i fantasy. Od pewnego czasu staram się ukończyć pewne opowiadanie, które na obecnym etapie (tj nieco ponad 1/2 całości) zajmuje mi (sic!) ponad 50 stron A4. Ktoś może powiedzieć, że to nic, ale mnie to zaczyna przerażać, że tekst rozrósł się do takich rozmiarów :) Swoje opowiadania głównie umieszczałem na stronie opowiadania.pl. To chyba tyle jeśli chodzi o przedstawienie się.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Danek

3
Witam.

Danek, jaka jest Twoja metoda na głoda?

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Cześć Danek

Oj, tu cię już zweryfikują, oj zweryfikują, uwierz mi.

Wrzucaj coś do weryfikacji i módl się... :D .
Jak ja nie lubię początków. Czemu zawsze są takie trudne?

7
No właśnie już zarzuciłem kilkoma rozdziałami z mojej powieści i czekam na krytykę. Trochę przeraża mnie ten "profesjonalizm", który bije z nazwy serwisu, wiadomości jego użytkowników i losowych opinii jakie znalazłem przeglądając to forum. Ale nie wyprzedzajmy faktów, zobaczymy jak mnie ocenicie :)

Co do pytania icy_joanne ksywę nadali mi kumple z klasy zdrabniając moje imię i jakoś tak się przyjęło, że zaczęli mówić Danek :)

9
Richard Scott pisze:
Pisanie czyni wolnym.

hmmm... Ciekawa aluzja :)

ale fakt, coś w tym jest...
- This is jachtinnnnnnnnnng! *boot* -

11
Trzymam za słowo :) Mam nadzieję, że atmosfera jest tu dużo lepsza niż na opowiadania.pl, gdyż od momentu wprowadzenia systemu sponsorowania prac nie idzie tam wytrzymać. Lobby magnackie zawładnęło opowiadaniami.pl :P
- This is jachtinnnnnnnnnng! *boot* -

12
Witam mego imiennika... :twisted:
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

15
Witam serdecznie i życzę milego użytkowania, jeśli tak to mogę ująć :wink: A o co chodzi z tym sponsorowaniem na opowiadania.pl?
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”