Witam...

1
Witam serdecznie.

Jestem 23-letnią studentką polonistyki, żoną oraz matką... Ostatnio poczułam silną potrzebę pisania... to dopiero początki, ale jak powstanie coś sensownego, mam nadzieję przeczytać Waszą opinię.

Pozdrawiam

4
Czekamy wiec.

Czesc (:
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

5
To ja też sobie ponabijam posty w tu się przedstawiamy a CO :P

Witaj.

Ja tam zdezerterowałem z humanistrycznej klasy w Lo na rzecz bio chem. Ale tak z ciekawości spytam nauczyli cie czegoś na tej polonistyce jesteś zadowolona? Uważasz że umiesz więcej niż zanim tam trafiłaś?

Pozdrawiam
"Tworzenie od niweczenia.

Kres od początku,

Któż odróżni z całą pewnością?"

6
Młoda mama. Pisarka. żona...

Czego tu chcieć więcej? ;]

Może kolejnego bobaska?

Napisz, jak chcesz go urodzić!

Witamy, witamy.
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

9
Kristopher pisze:
Ja tam zdezerterowałem z humanistrycznej klasy w Lo na rzecz bio chem. Ale tak z ciekawości spytam nauczyli cie czegoś na tej polonistyce jesteś zadowolona? Uważasz że umiesz więcej niż zanim tam trafiłaś?

Pozdrawiam

Ze studiów jako takich jestem zadowolona - robię to, co lubię, tzn. dużo czytam i usiłuję wpaść na to "co autor miał na myśli". Zasób wiedzy teoretycznej z pewnością poszerzyłam, chociaż przyznać muszę, że w wielu przypadkach lepsze efekty przyniosły notatki z liceum, niż to, co przeczytałam w sugerowanych podręcznikach, lub w notatkach z wykładów. Ogólnie ocena końcowa na plus :)

11
J. Polski w klasie matematyczno - informatycznej ;) świetna sprawa, przynajmniej w moim wypadku :twisted:
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”