Witam

1
Dzieeeeńńń dooobryyyy.

Trafiłem na to forum przypadkiem, "po linkach". Muszę przyznać, że podoba mi się tutaj. Konkrety są w cenie i dlatego planuję zabawić tu nieco dłużej.

W kwestii przedstawienia się. Nazwisko takie jak w nicku. Mam dwadzieścia cztery lata. Uwielbiam pisać; z lepszym lub gorszym skutkiem od kilku lat próbuję swoich sił w kreowaniu nowych światów.

Przygodę z amatorską fantastyką w internecie zaczynałem od pewnego popularnego serwisu, ale, apetyt rośnie w miarę jedzenia, a ja *bardzo* lubię konstruktywną krytykę, której widzę tutaj nie brakuje.

Oprócz literatury, preferuję "czarną muzykę", solidnego rocka i nieco sportu. Do tego surowe grzyby i piwo. ;-)

Zatem: Witajcie!

2
Surowe grzyby?! Lepiej surową krew.

Witam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witam.

Wszystko co surowe jest złe.

Powoduje u mnie zgagę.

Wolę mocno przypieczone, wręcz spalone.

Wszystko.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
He he. Ja grzybki surowe lubię, ale najbardziej pieczareczki. Może dlatego, że mają ścisły związek z moim imieniem? :) Natomiast krew występuje u mnie jedynie w postaci ketchupu, ale za to zawsze i do wszystkiego. xD

5
Witam :)
I've paid my dues, time after time

I have done my sentence, but committed no crime

And bad mistakes, I've made a few

I've had my share of sand kicked in my face

But I've come through

Queen - We Are the Champions

7
Pieczarki mówisz :) a już się wystraszyłem,że haluny i tworzysz nowe światy nie za pomocą wyobraźni,lecz wizji grzybkowych :D

No to cześć :)

8
Piwko i rock ja też lubię, a więc witam serdecznie :P
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

9
rocka i mocniejsze brzmienia( powiedziałabym,że nawet bardzo mroczne;) lubię, surowe warzywka też,więc witam serdecznie:)

10
Surowe? Pasztecik trza uwędzić.

(Trafiłam na masarza. Czemu nie masażystę? No, proszę... Weźcie mnie... Robię sztuczki!)

Czołem. Nie słuchaj Kozicy. Pooglądamy kolekcję moich toporów?

(Nie idź tam! Nie podążajcie tą drogą! On zawsze wraca sam!)

Nie słuchaj jej. Jest stuknięta.

(Pff...)

I prycha.
Are you man enough to hold the gun?

12
Witaj, co jak co, ale o krytykę tutaj nie trudno. Rozgość się

Dodane po 1 minutach:

Tak, ,,klimat jest mocny" więc liczymy, że masz mocną głowę.

13
Zobacz, co ze mną zrobili <zbiera swoje zwłoki sprzed komputera, wytrzeszczając w agonii cyklopie oko>. Uciekaj, póki możesz, dla mnie już nie ma ratunku...

14
Witam,

hmmm... "czarna muzyka"? Rock? A może Marilym Manson (uwielbiam go za "wszystko")?

Pozdrawiam serdecznie.
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”