Witam współforumowiczów

1
Witam wszystkich forumowiczów ;) Mam na imię Maciek, a mój pseudonim występuje w dwóch konfiguracjach Maciano lub Maciejo, jednak wolę to pierwsze. Mam 19 lat. Interesuję się obróbką zdjęć i grafiką, muzyką(w sensie słucham), oraz piszę wiersze, które zamieszczam na swojej stronie http://www.wersigma.ovh.org. Na dobrą współpracę ze współforumowiczami kwiatuszek<kwiat> :D
Samotność sprawia, że stajemy się egoistami

2
Witam)

[size=9]Dodane po 1 minutach:[/size]

Maciano.... fajnie brzmi. trochę jakby z języka włoskiego... Super:)

3
Grafika - dobrze. Ja chcę się zając reklamą(na Boga! czym ja się nie chcę zając), to mi się przydasz.

Witam serdecznie i pozdrawiam też serdecznie.
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

5
Macieju? Czy to ty?

Ty mi buchnąłeś wał korbowy z czołgu, ożeż ty, ja ci...

<podnosi topór>

że to nie on? Co? (nie on, nie on)Aha... To znaczy...(Tamtego dorwałeś. No, co jedliśmy na wigilię? Hm?) Fakt, uszka były dobre. Ale trochę nawoskowane. (Nie umyłeś dobrze). Szczegóły. (Teraz odłóż toporek i przywitaj pana) Tak jest.

Umm. Czołem?
Are you man enough to hold the gun?

6
Witam.

Kwiaty dawaj pięknym damom, mnie daj flaszkę cykuty.

Podzielę los Sokratesa.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Witaj, Maciano :cyclops: Przepraszam, ja już tak mam, urodziłam się cyklopem, choć jeszcze tydzień temu byłam krasnoludzicą. Ach, te zakrzywienia czasoprzestrzeni... ;P

9
Witam serdecznie i bardzo gorąco Maciano (choć osobiście bardziej mi się podoba to drugie, no ale wiadomo, kwestia gustu)...

Pozdrawiam,
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

11
żeby wszystko było w miarę sensownie i po kolei: Cześć!

Czyli obowiązku dopełniłam, teraz mogę przejść dalej.

Odwiedziłam twoją stronkę. Hmmm, mnie się podoba. Obiecuję jeszcze zaglądnąć.

Eee, staciłam wątek. W każdym razie witaj!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”