16

Latest post of the previous page:

Witam, bo widzę, że tu chodzi o osobę która się udziela, więc powitać trzeba :)

Ale brawurowe zdanie :P
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

17
Brawura :)

Dzwonię po karetkę, warto mieć pod ręką :D :twisted:
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

18
Witaj noetting i wszystkich pozostałych.

Przycupnąłem na chwilkę, bo jakieś inne sprawy i wakacje i tak jakoś sie przeciągnęło.

Ale jestem już i widzę, że móstwo nowych osób pojawiło sie od czasu mojego debiutu na tym forum.

Popularna grupa i cieszę sie, że do niej należę. A przynajmniej tak mi sie wydaje 8)

PS

A zdanie brawurowe, oczywiście (co kolwiek to znaczy :lol: ) Ale widzę, że huginn już pospieszył Ci z pomocą :)

Akira
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?

19
Witaj.

Kolejny fan mangi, anime i wszystkiego co japońskie? Jeśli tak, to zakładam, że widzim się na Niuconie albo Bace w październiku <tak, wszystkich będę namiawiac, a co!>.

Weber już ci powiedział o co lata, tak z wierzchu<o Jezu, ja piłam z tych czerwonych!>.

Nie pij niczego, co nie podpisane. Noś przy sobie broń i nie ufaj nikomu... Oczywiście, mnie możesz :P

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

20
Witaj Arrianno,

Rzeczywiście Japonia i jej kultura ciekawi mnie bardziej niż cokolwiek innego, ale może to z racji mojego hobby (Aikido). Niestety nie kojarzę imprez (bo zakładam, że to jakieś zjady są miłośników Japonii) o których wspominasz. Ale nie mówię nie. Jak zechcesz temat bardziej rozwinąć, to moze i dam sie namówić :wink:

Dzięki za ostrzeżenie. żaden samuraj nie rozstaje sie ze swoim mieczem - to jakby pozbyć sie duszy. A weber rzeczywiście powitał mnie ale i ostrzegł. Zatem czerwone kubki niech będą tylko jemu pisane. Ja piję tylko ze swoje kubka - niebieskiego :)

A Ty coś pisujesz oprócz powitań? Bo ja na razie jestem w stanie zebrać sie tylko na powitania. Boże, musżę jakos zmobilizować sie do dokończenia tego com zaczął. Może znasz jakiś sposób????

21
Ja? Zdarza mi się coś pisac. Nawet zdarza mi się <rzadko, co by Werifikatorów kochanych nie przeciążac> coś tu rzucac. Polecam herbatę i wygodne siedzisko - najlepiej w jakimś zamku. Wtedy można pisac :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

22
[Polecam herbatę i wygodne siedzisko - najlepiej w jakimś zamku. Wtedy można pisac :P[/quote]

I tu pokrewną dusze odnajduję w Tobie :) Uwielbiam takie klimaty. Jak tylko pozwolą mi zaszyć sie w jakimś zamku to napiszę kilka powieści.

A właśnie, wrzuciłem coś do zweryfikowania. Jeszcze nie wiem jakie pojawiły sie komentarze, to mój pierwszy raz (że tak powiem :wink: ) i aż boję sie tam zaglądać. grrrr

Ale przy okazji zerknę i na Twoją twórczość.

Dziękuję za poradę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”