Na imię mam Adam (aczkolwiek wolałbym, by zwracano się do mnie po nicku). Wkrótce skończę 19 rok życia. Pochodzę z niewielkiej wioski leżącej na wschodzie Polski (mniej więcej na granicy Podlasia i Lubelszczyzny). Interesuję się fantastyką, projektowaniem stron WWW, sesjami RPG, grami cRPG, wczesnym średniowieczem, oneironautyką, filozofią, nauką Esperanto, rozwojem wewnętrznym, poznawaniem ukrytej prawdy o świecie, itp. itd. Zapewne spytacie dlaczego wśród zainteresowań nie wymieniłem pisania? Otóż moja kariera pisarska skończyła się kilka lat temu, wyparta, zgodnie z teorią ewolucji, przez inne zajęcia. Jak do tej pory nie próbowała wrócić do łask. Widać umarło jej się śmiercią naturalną. Czy to źle, czy dobrze - czas oceni. Bo mi wszystko za jedno.
Nie będę Was dłużej zanudzał swoją osobą, gdyż jestem skrajnie nieinteresującą osobą, a Wy z pewnością macie setki ciekawszych zajęć zniżeli czytanie kolejnych bezwartościowych wypocin kogoś tam po drugiej stronie lustra Siecią zwanego.
Re: Sława!
2Namir pisze:
Nie będę Was dłużej zanudzał swoją osobą, gdyż jestem skrajnie nieinteresującą osobą, a Wy z pewnością macie setki ciekawszych zajęć zniżeli czytanie kolejnych bezwartościowych wypocin kogoś tam po drugiej stronie lustra Siecią zwanego.
To nie nie jest dobry pomysł na autopromocję. Są takie dni, kiedy też tak o sobie myślę, ale nie ważne. Nie przekreślaj się na sam początek. Może nie jest aż tak źle. A nawet jeśli, to hmm...nie jesteś sam. Witaj!
3icy_joanne pisze:
To nie nie jest dobry pomysł na autopromocję. Są takie dni, kiedy też tak o sobie myślę, ale nie ważne. Nie przekreślaj się na sam początek. Może nie jest aż tak źle. A nawet jeśli, to hmm...nie jesteś sam. Witaj!
Witaj!
Nie przekreślam, jeno obiektywnie oceniam. Jestem typem samotnika i niewiele jest tematów, na które mógłbym z kimkolwiek porozmawiać. Jednak to że jestem nudziarzem w żadnym stopniu nie stoi mi na drodze w dążeniu do mojego celu - osiągnięcia szczęścia bezwarunkowego

9Namir pisze:Interesuję się[...]rozwojem wewnętrznym, poznawaniem ukrytej prawdy o świecie, itp. itd..
Niejedną bezsenną noc miałam z powodu takich rozmyślań, a wiec witaj w naszym gronie, może coś kiedyś wspólnymi siłami "wykąbinujemy" na temat tej "ukrytej prawdy"

"Nie wiem, co to poezja,
jest w niej coś z laski Mojżesza:
strumień dobędzie ze skały,
umie zabijać i wskrzeszać."
W.B.
jest w niej coś z laski Mojżesza:
strumień dobędzie ze skały,
umie zabijać i wskrzeszać."
W.B.
10
Nie sądzę, Panie Prezesie. Zbyt długą przerwę miałem, więc i poziom niski (tym bardziej, że nawet średni nigdy nie był). Jak już coś robić, to robić to dobrze, albo nie robić tego wcale.Pan Prezes pisze:Może warto wrócić do pisania. Wiem jak piszesz i uważam, że piszesz bardzo ładnie. Mógłbyś zacząć od nowa
Sława, Richardzie!Richard Scott pisze:Hej rodaku...
Poszukamy to i znajdziemy - na to liczęłasic pisze:Samotnik i maruda... Super! Rozgość się na forum, na pewno znajdziemy ciekawy temat do dyskusji.

Pozwolisz, że spytam (jeno z czystej ciekawości): Też wyznajesz wiarę rodzimą?Nuntius pisze:Jeśli jesteś poganinem i fanem średniowiecza, to zapraszam do mnie - pomedytujemy sobie razem
Ja tam wolę spokojnie się przespać, miast martwić się tym co ukryteHela Bertz pisze:Niejedną bezsenną noc miałam z powodu takich rozmyślań, a wiec witaj w naszym gronie, może coś kiedyś wspólnymi siłami "wykąbinujemy" na temat tej "ukrytej prawdy"

Sława!
J. Tuwim pisze:O, czemu żeście, okrutni zwiastuni
nowego słowa, spotwarzyli boga?
O czemu żeście, zaślepieńcy wiary,
dali mi tylko człowieka, miast boga,
co przecież bogiem, bogiem był prawdziwym
- straszliwą mocą!!!!
11
a nie po to powstało Weryfikatorium? O_oNie będę Was dłużej zanudzał swoją osobą, gdyż jestem skrajnie nieinteresującą osobą, a Wy z pewnością macie setki ciekawszych zajęć zniżeli czytanie kolejnych bezwartościowych wypocin kogoś tam po drugiej stronie lustra Siecią zwanego.
<żartuję oczywiście, jestem dzisiaj na BiczMode>
A ja jestem bardzo interesująca <a co, wampir musi znac swoją wartośc>.
Myślałam, że to stanowisko dostał Weber <żartuje! szturcha Webera, który pewnie się teraz oburza... albo i nie O_o>Samotnik i maruda...
Witam i pozdrawiam serdecznie

BTW -> oneironautyka - co to jest?!
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
12
Arrianna pisze:
Witam i pozdrawiam serdecznie
BTW -> oneironautyka - co to jest?!
Witaj, Arrianno
Oneironautyka to podróże senne. Możliwe są dzięki wykorzystaniu LD, czyli tak zwanego jasnego/świadomego snu

- straszliwą mocą!!!!
13
Na Boga! Toż to... ciekawe 
A gdzie już byłeś?! Opowiedz!

"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
14
Też kiedyś podróżowałem we śnie. Były tam jeże i świecowe kredki.
(To nie był sen...)
Nie?
(To się nazywa przedszkole)
Aha... Zanotuję. Naprawdę ynteresujące.
(Interesujące)
Przecież mówię?
(Nie, mówisz ynteresujące. To źle. Jest interesujące.)
No mówię, że jest ynteresujące!
(Jak ja mam z nim wytrzymać...?)
(To nie był sen...)
Nie?
(To się nazywa przedszkole)
Aha... Zanotuję. Naprawdę ynteresujące.
(Interesujące)
Przecież mówię?
(Nie, mówisz ynteresujące. To źle. Jest interesujące.)
No mówię, że jest ynteresujące!
(Jak ja mam z nim wytrzymać...?)
Are you man enough to hold the gun?
15
W zwykłych snach byłem w wielu miejscach, ale to nic nadzwyczajnego. Natomiast świadomość we śnie udało mi się osiągnąć raz (a być może więcej, tylko nad ranem o tym zapominałem) i to na bardzo krótką chwilę. Zdążyłem tylko pomyśleć "Ale zajebiście" (akurat byłem w trakcie sennego lotu - bardzo przyjemne doznanie) i się obudziłem. No, ale nie ustaję w próbach wywołania kolejnego jasnego snu - tym razem na dłużejArrianna pisze:Na Boga! Toż to... ciekawe

Jeśli ta tematyka kogoś interesuje, polecam zapoznanie się z książką:
http://www.adambytof.pl/index.php?optio ... &Itemid=43
tutaj można ją pobrać (legalnie!):
http://www.4shared.com/file/36424447/2f ... UTYKA.html
- straszliwą mocą!!!!