241

Latest post of the previous page:

Test, nie martw się - dzisiaj wieczorem będziesz wlepiał nasze teksty na forum.

[size=x-small]Dodane po kilku godzinach dziubania w literkach:[/size]

Albo może jutro po południu... Sorry :(
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

242
Poszedł tekst. Przepraszam wszystkich za spóźnialstwo i zgodnie z umową, wlepiam sobie warna. Co za hańba...

W każdym razie, niech wygra najlepszy(a).

SIEG HEIL :!:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

243
Niech mu ktoś warna usunie, dzień się chłop spóźnił...

Dodane po 11 minutach:

PS Teksty poszły, można oceniać.
Are you man enough to hold the gun?

244
Test, ta bitwa była na specjalnych warunkach. Ponieważ na napisanie tekstu był miesiąc, umówiliśmy się na warna po jednym dniu.
(\__/)
(O.o )

245
Brawo, Arrianno! I jeszcze raz! Chodźcie tutaj, podrzucamy Wampirzycę do sufitu ;)

Weber, mógłbyś jakoś uzasadnić swoje fantazje wypisywane w SB? że niby nasze opka świetne były?
(\__/)
(O.o )

246
<chowa się gdzieś na dachu zbrojowni i rzuca ciastka Pimpusiowi ze smutną miną>

Trochę się boję tego podrzucania...<grzebie palcem w ciastku i wpatruje się w dachówki>

Ale raz jeszcze dzięki Grey -> :*

Ja muszę tylko dodac, że wcale nie jestem szczególnie zadowolona z tego tekstu :( Grey mówi, że jego tekst był niedopracowany a to mój błagał o pomstę do nieba!

I przez @%^&$$<cenzura> edytor nie było widac myślników -> przepraszam za to wszystkich czytających! <forum mi zwariowało a wysyłanie dokumentów tekstowych wymaga używania notatnika! word ro zuo!>

Natomiast strasznie mi schlebia, że Web uważa iż nasze opowiadania są dobre :) chcę to na piśmie -> powieszę sobie nad trumną! ;) <Grey pewnie też, choc ja nie wiem gdzie on śpi... hmm ma skrzydła -> pewnie głową w dół, jak nietoperz!>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )

247
Nie powiem, gdzie śpię, bo mnie jeszcze ktoś napadnie z wrzaskiem "zabić demona". Ale nie jak nietoperz, raczej jak gargulec.

Na piśmie nie potrzebuję potwierdzenia, wystarczy mi je przeczytać.

I dzięki za odwarnowanie!
(\__/)
(O.o )

248
Chciałem powiedzieć, że aktualny pojedynek, który stoczę lub też nie jest moim ostatnim w karierze.

Nie będę już brał udziału w bitwach tak więc prosiłbym o nie rzucanie w moją stronę rękawicy gdyż będę musiał się uchylić od walki.

Musiałem to powiedzieć, wyrzucić z siebie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

250
Nie ma. Absolutnie żadnego nakazu względem objętości.

251
Zauważyłam, ze dwie bitwy mają termin nadsyłania prac do 20 sierpnia, a jeszcze się prace te w nich nie pojawiły i nie ma do tego żadnego komentarza.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."
św. Augustyn

252
Heh, dobre oko.

Wiem o tym.

Pierwsza nie doszła jak dotąd do skutku z tego otóż powodu - Sonicexx nie nadesłała tekstu.

Druga z tego, że żaden z panów w niej uczestniczących nie nadesłał tekstu.

Jestem cierpliwy, czekam.

Ostrzeżenia dam dopiero jak nadeślą, jeśli tego nie zrobią pomyśle, co zrobić innego.

Jednak dzięki za przypomnienie o tym.

I za nadesłanie tekstu. Grey Twoja kolej.

Aha, jeśli nie wkleję tekstów przed 22 to się nie martwcie. Kwadrans po pojawią się.

254
Skubaniec pisze:no i co jest? Grey nie dosłał?
Zgadza się. Trzeba czekać.

Nic na to nie poradzę.

255
Dosłał. Ja się tylko spóźniam, nie odwołuję pojedynków. Wybaczcie niepunktualność.

Teraz nie pozostaje mi nic do powiedzenia poza starogreyowym

SIEG HEIL :!:
(\__/)
(O.o )

256
Znowu dałem ciała. Może zła passa się przełamie, kiedy przestanę krzyczeć o chwale zwycięzców? Ktoś ma pomysł?
(\__/)
(O.o )

Wróć do „Bitwy literackie”